Son zamanlarda, biz, Sony Ericsson Xperia X10 Mini / Mini Pro Android 1.6 işletim sistemi esas ilginç bir telefon bir göz attım. Bir süre önce, Sony Ericsson adamlar Xperia X8, Xperia serisinin sonraki taksit yayınladı. Telefon hala Android 1.6 tabanlı olmasına rağmen (biz gerçekten bu bir 2.1 ile birlikte gelen umut, ama nefes vardı ...). Burada biraz daha yakından bakalım.

Form Faktörü
 
X8, Sony Ericsson millet klavyeyi dışarı çekme dahil değil, bunun yerine bu bir düz eski dokunmatik ekran bulunuyor. Bu Sony Ericsson Xperia X10 ve X10 Mini arasındaki geçiş telefonu gibi. 99 At x 54 x 15 mm Sony Ericsson XPERIA X8 açıkçası X10 mini, ancak, gibi kompakt değil kompakt bir cep telefonu. Ekran 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğe sahip 3 inç kapasitif dokunmatik ekranı.
X8 elbette X10 Mini daha büyüktür ama yerleşim eklenti bağlantı noktalarına güç düğmesi yanında üstüne yerleştirilen USB ve kulaklık jakı ile, modifiye edilmiştir. Bu düzenleme son derece iyi çalışıyor. Kapalı arka panelde Başlarken ilk başta zahmetli olabilir, ama bir kez sen öğrenmek bir esinti olur olabilir. Bir microSD hot swap slotu sadece arka panel altında. Bu arada, Sony Ericsson, ahizeyi funk çeşitli renklerde oldukça birkaç ek arka paneller dahil etmiştir.

Özellikler ve Performans

Arayüz
X8 Qualcomm 600MHz işlemci ile donatılmış, Android 1.6 üzerinde çalışan ve sosyal çalışma için Timescape Sony Ericsson Dört köşe UI kullanır geliyor. Şimdi bu alan içinde özelliklerin en X10 Mini / Mini Pro ile aynı, ancak, UI daha pürüzsüz ve daha hızlıdır. Bu X10 mini / mini pro çok halsiz anlar vardı düşünüyor, Xperia X8 için büyük bir kadardır.

Medya
 
Ses kalitesi ile ilgili bir sorunu vardı şeydir. Sony Ericsson her zaman taşınabilir ses seviyesi için normlarına uyup, ancak bu cihazda normalleşme çok rahatsız oldu ve trafik kullanıldığında müzik daha az ya da tamamen sessizdir. Ekran, küçük olmasına rağmen, hala 3GP veya MPEG4 formatlarını YouTube klipleri veya kısa TV dizileri izlemek için yeterince rahat. Müzik tanıma için TrackID da mevcut ve sorumluydu. FM radyo önceki sürümler üzerinde hafif gelişmeler vardı.

Telefon ayrıca Creatouch gibi uygulamalar (dokunmatik yeteneklerini sergilemek için bir çizim uygulaması), coğrafi, Roller coaster, Peggle ve CA Gold Rush ile birlikte geliyor. Biraz böyle Robo Savunma, WeatherBug PdaNet, Tumblroid, vb gibi kullanamazsınız olanlardan zihninizi uzak alır bu telefon ile de kullanılabilecek birçok uygulama vardır

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top