Sony Ericsson Xperia X10 İncelemeBazı yüksek teknoloji cep telefonu modelleri film yıldızları ve Sony Ericsson Xperia X10 bir örnek için yapar gibi aynı dikkat olsun. Cihaz Biz geçen yaz bu rüzgar yakaladı yana ilk kez haftalık bazda haberler bölümümüzü perili vardır. Neden bu cep telefonları hakkında heyecanımızı paylaşmak kalmamasıdır İçinizden bazıları merak edebilir ... ve burada cevap: 

Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme



Sony Ericsson Xperia X10 üretici ve kendisini son bir yıl içinde cep telefonu dünyasında büyük bir heyecan neden olmuştur işletim sisteminin ilk Android cihazdır. Yakışıklı düpedüz canavarca donanım özellikleri ve bugün itibariyle gelir, orada X10 rakip aynı platformu dayalı başka hiçbir cep telefonu basitçe ve neredeyse 1GHz Snapdragon işlemci, 4 inç ekran "dışında başka bir şey ve söylemek gerekir 8.1- Timescape ve Mediascape arayüz kişiselleştirme için gerçekten benzersiz bir dokunuş eklemek rağmen megapiksel kamera ",.

Biz yüksek ruhları ve gök roketi beklentileri ile Sony Ericsson Xperia X10 bizim inceleme başlıyor. Kutu elimize aldım dakikalık açmak gözyaşı neredeyse dayanılmaz bir arzu rağmen biz HTC HD2 ve HTC Hero gibi yakışıklı başka deyişle in geldiğini kutuları çağrıştırıyor fark için zaman aldı: küçük, beyaz ve uzun . Mevcut eğilim üreticileri mümkün olduğunca çevre dostu olarak kutular yapmak için malzeme en az miktarda kullanmanız gerektiğini belirler, çünkü bu gerçekten bir sürpriz gibi gelmiyor. Peki içinde ne var?

- Sony Ericsson Xperia X10
- 8GB microSD kart
- Kulaklıklar
- Duvar şarj
- USB kablosu (şarj takılan)
- Kullanım kılavuzu

Sadece en çok cep telefonları gibi bu gün, Xperia X10 taşıma çantası olmadan geliyor. Kutulu kulaklık aslında (biz ilk Xperia X2 ile gördüm) Sony Ericsson cihazları ile bu gün bulunabilir en iyi çiftlerinden biri olur MH500 olduğunu.


Tasarım:

Biz sadece bir kelime Sony Ericsson Xperia X10 tanımlamam gerekirse, bu "BÜYÜK" olurdu. İki kelime - "ÇOK BÜYÜK". Üç ... Tamam, sadece burada aşırı çalıştırmak edelim, olur mu? Onu entegre büyük, 4-inç ekran verilen telefon hantal tarafında sadece mantıklı. Bazı insanlar muhtemelen Sony Ericsson X10 büyük toplam boyutu ile yaşamak için daha mutlu olurdu, ama biz bu tek elle kullanabileceğiniz bir cep telefonu değil, işaret etmek gerekir. Benzer şekilde daha geniş aslında biraz olan HTC HD2 için, bir elinizde tutarak eğer baş parmağınızla ekranın ücra köşesinde ulaşmak mümkün olmayacaktır. Neyse ki, biraz geriye kıvrıktır ve X10 elinde iyi uyuyor. Her zaman varlığını farkında olacaktır rağmen ağırlığı, cep telefonu aşırı iri değildir anlam ve cebinizde taşımanıza olanak rahatsız, düzgün dengeli.

Sony Ericsson Xperia X10 ele iyi oturuyor - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Sony Ericsson Xperia X10 ele iyi oturuyor - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Sony Ericsson Xperia X10 ele iyi oturuyor - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Sony Ericsson Xperia X10 elinde iyi uyuyor

Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme

Sen bizim Boyut Görselleştirme Aracı kullanarak birçok diğer telefonlar ile Sony Ericsson Xperia X10 karşılaştırabilirsiniz.

Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme - HTC HD2 yanında
Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme - HTC HD2 yanında
HTC HD2 yanında


Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Eh, biz zaten 4-inç ekran ve hantal büyüklüğüne eşittir öğrendim, ama başka ne getiriyor? Biri, iyi görüntü kalitesi için, orası kesin. Bu 2010, 65k renk desteği dışarı rulo bir cihaz için, 480x854 piksel, ama oldukça mütevazı bir çözünürlüğe sahiptir. Ekran TFT teknolojisi kullanır ve renkleri, özellikle hakim mavi doymuştur. Yine de, genel görüntü kalitesi Samsung Wave S8500 ve Super AMOLED ekran sunar ne kadar etkileyici olduğunu söyleyemeyiz. Ekran gerçekten harika bir haber doğrudan güneş ışığı, kullanılabilen kalır, ama biz bir şey gerçekten nefes alıyor diyemeyiz. Bu arada, ekranı oldukça kolay kirli olsun, yani oleophobic kaplama olmadan geliyor.

Kapasitif ekran büyük bir hassasiyet taşıyor ve hiç kullanmak zahmetli değildir. Yine de, bu daha sonra kaldırılabilir bir yazılım kısıtlama olmasına rağmen, multitouch desteği olmadığını işaret etmek gerekir. Çeşitli etkinlikler size bildirir ekranın üst kısmında küçük bir LED göstergesi vardır - Alınan mesajları ve parlamalar da yanıp giderek cihazın şarj olduğunda UPDATE:. Sony Ericsson Multitouch eksikliği bir donanım sorunu olduğunu açıkladı. Bu ek yazılım yükleyerek multitouch desteği almak mümkün olmayacak anlamına gelir.

Ön tarafta donanım düğmelerini hızla, ana menüye erişmek için giriş ekranına gidin veya geri menülerde bir adım almak için izin. Tüm söyledim, onlar yeterince büyük ve özellik sevindirici seyahat vardır. Size karanlıkta düğmeleri bulmalarına yardım arasındaki küçük ışıklı göstergeler vardır. Yakışıklı büyük toplam boyutu nedeniyle, bir yandan X10 tutarken zor baş parmağınızla bu basın bulabilirsiniz. Biz her iki tarafındaki düğmeleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadık, hacim rocker, tuşları, açma / kapama kamera deklanşör ve güç yani, ama onlar nispeten nadiren zaten kullanılmaktadır.

Sony Ericsson Xperia X10 Normal microUSB portu üzerinden şarj ve bir PC'ye bağlanabilir. Bu üst tarafında bulunur ve kullanışlı, plastik kapak altında iyi gizlenir. 3.5mm jack sağ yanında olduğunu ve varlığını muhtemelen herkes sevmediği Sony Ericsson kulaklıklar kim için harika bir haber
Sony Ericsson Xperia X10 tarafı - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme

Sony Ericsson Xperia X10 tarafı - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Sony Ericsson Xperia X10 tarafı - Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme
Sony Ericsson Xperia X10 taraf


Tüm söyledim, Sony Ericsson Xperia X10 büyük yapı kalitesi ile iyi yapılmış bir cep telefonu. Ondan yapılmış plastik düzgün ve sağlam görünür. Krom çerçeve keyifli bir kontrpuan ve genel tasarım renk katıyor. Yaptıkları kesin izlenim ilgiyle sizi olanlar Sony Ericsson Xperia X10 gerçekten etrafınızdaki insanların dikkatini çekecek olduğunu öğrenmek için mutlu olacak ... X10 fark değil Godzilla yanınızdaki masada bir aperatif crunching görmek için başarısız gibi. Böyle büyük ekranlar ile yakışıklı hala tavuk dişler daha kıt olduğunu sadece. Bir günlük olarak kullanmak için son derece rahat değil gerçektir ... başka bir konu. Üreticiler Xperia X10 Mini ve X10 mini pro yarattı nedeni belki de budur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top