Bir müzik aşığı mısınız? Ücretsiz kaliteli müzik ister misiniz? Mutlaka, bu uygulamalar denemek ve milyonlarca şarkıya ve hatta bunun için ödemeden kolaylıkla erişebilirsiniz. Arama, Android Download, Düzen, Duraklat, Devam, ve bitirdiniz!

 

. 1 Bedava MP3 Music Downloader V2:
Bu ücretsiz uygulama birden çok arama motorları aracılığıyla erişilen ve internet bağlantısı aramak ve şarkıları indirmek için gerektirir. Bu şarkı ve seçim için mp3 geniş bir yelpazede sunuyor bunları indirmeden önce şarkıları önizleme sağlar, aynı zamanda sizin müzik aramak ve bu uygulamayı kullanmanın sonuçlarını görüntülemek için izin özelliği sunar. Siz de mp3 olarak şarkıları düzenlemek ve zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, bir müzik çalar alacak. Yerden kazanmak için, bu uygulamayı, SD kart veya herhangi bir dahili sürücüye şarkıları kaydetmenizi sağlar.


. 2 GTunes Müzik:
Ara! Indirin! Düzenle! Tek bir app Bu bütün kamu etki kaliteli müzik aramak ve oynatmak için size sunar. Bu uygulaması aracılığıyla çeşitli eylemler gerçekleştirebilirsiniz. Sen şarkı düzenlemek ve zil sesi, bildirimler, mesaj ve alarm zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Sen duraklatma ve devam indirmeler Ayrıca, onları indirmeden önce şarkıları önizleme yapabilirsiniz. Farklı şarkıların indirilmesi görüntüler durumları indirilen ve kütüphane cihazda bulunan tüm şarkıların listesini gösterir ediliyor. Oyuncu sekmesi Geçerli şarkı çalınır ediliyor ve cihazınızdan da istenmeyen müzik silebilirsiniz gösterir.


. 3 4shared Müzik:
15 GB'a kadar depolama kapasitesine sahip, 4shared Müzik ücretsiz ve kolayca erişilebilir bir uygulama. Tüm müzik dosyalarını ve hesabınızı her zaman ve her yerden anında erişim sağlar. Siz seçin ve mobil cihazınızda herhangi bir parça aktarabilirsiniz. Sen seçeneği 'çalma listenizi yönetin' en sevdiğiniz şarkıları ekleyebilirsiniz. Bunun yerine sadece müzik seçeneğini tıklayın ve en sevdiğiniz şarkıları size 4shared kullanmak sonraki sefer bağımlısı almak şarkıları seçmek zorunda değilsiniz. Müzik, video, fotoğraf, web hesabınıza vb ve sadece birkaç tıklama ile bir meselesi olduğu 4shared bunları oyun yükleyin.

. 4 Tunee Müzik:
Bu uygulama gerçekten müzik arama ve indirme için piyasada en iyi app. Şimdi yüksek kaliteli müzik parçalarını Gigabyte sadece birkaç tık uzaklıktadır. Ücretsiz uygulamayı kullanmak için kolay büyük bir müzik depolama alanı sunuyor. Bir çok arama mp3 downloader göre motor ve diğer uygulamalar daha hızlı bir yoldur. Indir, oynayın, paylaşın ve tadını çıkarın!


. 5 Müzik İndir:
Bu uygulama ücretsiz olarak ücretsiz indirme yüzlerce sağlar. Sadece istediğiniz müzik aramak zorunda ve Android cihazınızda indirilen olsun. Bu uygulamayı bir başka özelliği de müzik dinlerken şarkı okumak için izin vermektedir. Eğer onları kategorize sağlar çünkü SD kart müzik bu uygulamayı kolaylıkla yönetilebilir. Sen, yeniden adlandırmak, silmek ve bu uygulaması yardımı ile çok kolay paylaşabilirsiniz. Ayrıca SD kartınızdaki müzik zil sesi seçmekte özgürdürler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top