pho.to._lab
Android telefonlar yapılan çalışmalar hemen hemen her türlü yardımcı olmak için çeşitli uygulamalar taşıyabilir akıllı telefonlar. Bu telefonlar son derece kullanıcı dostu ve optimum düzeyde kendi cep telefonu deneyiminizi kişiselleştirmek için isteyen herkes için idealdir. Eğer bu robot uygulamaları kullanabilirsiniz çeşitli akıllı telefonları ile ilgili android haberleri yaşayabilirsiniz. ve Bu uygulamalar her türlü özel amaçlarla hizmet edebilir, bunlardan biri dijital sanat olduğunu! Tasarımcılar için 25 en yararlı android uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Pho.to Lab

Fotoğraf 555 etkileri üzerinde fotoğraf düzenleme ve manipülasyon bir koleksiyona sahiptir. Bu fotoğraf çerçeveleri, fotoğraf filtreleri, yüz fotoğraf montages, animasyonlu efektleri bulunur. Sen yaratıcılığın ifade için bu efektleri kullanabilirsiniz.

Kamera Etkileri

Sanat eserleri içine normal fotoğraf açmak için bu uygulamayı kullanın. Ayrıca, anında tüm efektler önizleme ve sonra facebook ve diğer sosyal ağları kullanarak fotoğraf paylaşmak için izin verir.
camera_effects

Magic Tuval

Sihirli tuvali ölçeklenebilir ve aynı zamanda maskeli sunar ve renkli görüntüleme seçenekleri bir fırça boyutu ile, belirli alanların rengini değiştirmenize olanak verir Android telefonlar için bir uygulama, vardır.
magic_canvas

BeFunky Photo Editor

Zaten web BeFunky ilgili düzenleme uygulamaları en ünlü fotoğrafı biri olan, şimdi de Android mevcuttur. Bu, resimleri düzenlemek onlara inanılmaz kareler ve yaklaşık 20 özel efektler ekleyebilir, ve akıllı telefon bunları kaydetmenize olanak verir.
befunky_photo_editor

Fx Kamera

Fotoğraflarınızı çizgi roman ve manga gibi görünmesini sağlar Karikatür; Bu Android uygulaması diyelim farklı efekt fotoğraf için oyuncak efektler ekler Polandroid ve toycam gibi modları içinde fotoğraf çekin.

FxCamera

Renk Pop - Pop Renkler

Bu android app siyah beyaz moduna görüntüyü açın ve sadece son derece seçilmiş alanlarda renkleri geri getirmek için sağlar. Bu doygunluk kontrolü gibi özellikleri içerir, zoom, topunu desteği, önizleme, solak modu yanı sıra, renk düzeltme.
color_pop

Renk Free Dash

Renk Dash hadi siyah beyaz resimlerin renk seçici alanlar olduğunu bir Android uygulaması. Bir kullanımı kolay, henüz algısal kullanıcı arayüzü ve özellikleri kullanıcıya aradığını tam olarak ne alır bir şekilde tasarlanmıştır.
dash_for_color_free

Fotoğraf Illusion

Bu android grafik uygulama etkilerinin yanısıra filtreler ekleyerek resimleri düzenlemek için izin verir. Bu yüksek çözünürlüklü görüntüler bile kırpma ve yeniden boyutlandırma sonra kalitesini koruyabilirsiniz!
photo_illusion

PicSay

Bu inanılmaz android app ücretsiz sürümü size klipart, bozulma yanı sıra metin ekleyerek fotoğraflarınızı baharat ve lezzet eklemek sağlar. Tüm bu son derece samimi ve algısal arayüzü geliyor!
picsay

Glow Boya

Glow Paint dokunmatik ekran ve parmaklarını kullanarak neon boya ile akıllı telefon çizmenizi sağlar Android akıllı telefonlar için bir uygulamadır. On boya renkleri arasında bir, arka planlar için şablonlar ve desenler bir dizi olabilir. En iyi bölümü, bu da son fırça darbesi düzeltilebilir, böylece geri alma ve yineleme seçenekleri kullanımına izin vermesidir.
glow_paint

Fotoğraf Boyutu azaltın

Bu uygulamanın temel fonksiyonları Telefonunuzda sahip olduğunuz herhangi bir resmin boyutunu değiştirmek için vardır. Belirli özellikler de seçici foto daralma ve görüntü kırpma içerir.
reduce_photo_size

Görüntü Shrink Lite

Şimdi en kullanışlı fotoğraf azaltabilme kolaylığı bu şaşırtıcı uygulaması ile sadece bir tık uzaklıkta. E-posta ile küçük resimler Bu uygulamayı kullanarak son derece kolaydır.
image_shrink_lite

Image Resizer

Yeni resim boyutlandırma uygulaması birden çok resim, temel dizin dosyaların boyutunu değiştirme ile birlikte birlikte yeniden boyutlandırılır olanak image resize aracını tanıttı.
image_resizer

PicWorld-En İyi Görüntü Motoru

PicWorld kullanıcı resimleri her türlü gözatmak için sağlayan bir mobil uygulama olduğu gibi yeni görüntüler için arama artık bir sorun değil. Bu uygulama duvar kağıtları ve popüler görüntüleri bulmak için idealdir.
picworld

PicGet

Bu herkesin kullanabileceği bir araç bulmak nispeten basit bir resimdir. Uygulamaya, Google, Bing ve Yahoo gibi popüler web sitelerinden gelen görüntüleri arar. Dahası bu seçili resimlere uygun gelecekte kullanmak için SD kart içine kaydedilir olduğunu.
picget

NASA Görüntü Arşivi

Uzay severler, dişli: NASA uzay resimlerin büyük toplama şimdi Android piyasada mevcuttur çünkü. NASA görüntü arşivi onların arka kısa bir tanımı da dahil olmak üzere 60.000 'den fazla görüntü tutan harika bir uygulama. Göreli kolaylığı için resimlerin beş kategoriye ayrılmıştır.
nasa_image_archive

JustPictures!

Eğer fotoğraf arıyor ve birden çok web sayfasını arama yapmak için tercih ediyorsanız, o zaman bu sizin için mükemmel bir uygulama. JustPictures Picasa, Twitter, Facebook ve Windows Live dahil olmak üzere tüm favori platformlarından fotoğraflar arasında gezinmek için izin verir. Tüm bunları ve daha fazlasını tek bir kullanıcı arayüzü mevcuttur.
JustPictures

Görsel Arama

Bu uygulama, Google API kullanarak resimleri arayarak çalışır. Resimler uzun belirli resmin üzerine dokunarak veya içeren web sitesini ziyaret ederek seçilen ve indirilebilir. İndirilen görüntüler SD karttan erişilebilir.
image_search

Fontest

Bir an kaybetmeden şimdi Fontest adlandırılan bu muhteşem tipografi aracı kullanarak android cep telefonu için en sevdiğiniz yazı tipi seçebilirsiniz.
fontest

Fontroid

Sosyal kullanımı için yeni el yazısı fontları oluşturma androidler app Fontroid yaratan yeni yazı tipi kullanılarak mümkün hale gelmiştir. Peki bu uygulama hakkında yeni herkesin farklı yazı tipleri oluşturabilir ve diğer kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere yükleyebilirsiniz olduğunu.
fontroid

Galeri + + CM

Androidler için ek bir özellik, orijinal resim görüntüleme aracı, Galeri + + CM daha yüksek çözünürlüklü fotoğraf görüntüleme sunar. Bu uygulama Android OS 2.1 ve üzeri için kullanılabilir.
gallery_CM

Galeri +

Galeri + yeni bir 3D görüntü izleme deneyimi sağlar. Artık doğrudan smartphone kapalı rahat erişim için albümler ve klasörler halinde bunları sıralayarak tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı yönetebilir.
galeri

Galeri Kilit Lite

Bu uygulama gizlilik gelişmek bu android kullanıcılar için idealdir. Galeri Kilit Lite tüm resim klasörlerini bir şifre koyarak istenmeyen dikkat onları koruyarak fotoğraflarınızı yönetir.
gallery_lock_lite

PhotoGrid

PhotoGrid tek resimleri birleştirerek ve güzel kolajlar dönüstürülmesi ile benzersiz resimleri yapmanıza yardımcı olur şaşırtıcı yeni bir smartphone uygulama. Şimdi son derece kolay hale minik resimleri seçme.
photo_grid

Pototshake

Sosyal ağ siteleri için fotoğraf derlenmesi yeni android app, Photoshake ile parmaklarınızın ucunda olduğunu. App çeşitli fotoğraflar montaj ve arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşılacak bir ayrı fotoğrafı dönüştürerek çalışır.
photoshake
İleri
Sonraki Kayıt
Geri
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top