Ben en iyi Android güvenlik uygulamaları Android kullanmak tartışırken iken birkaç gün geri, ben avast vurguladı! Anti-Theft sitesi (onlar kendi adını yazmak istiyorum nasıl olduğunu) özellikleri. Ben kullanılan ve yorumlanan Play Store üzerinde pek çok ücretsiz ve ücretli anti-hırsızlık uygulamalar, ama kimse avast daha iyisini görünüyor söylemeliyim var!.
Son zamanlarda, ben avast kurma yönünde şikayetler elde edilmiştir! Anti-Theft çok karmaşık ama uygulaması kullanıldığında, insanlar karmaşıklığı gibi detay için 's eye avast! Alması gerçekleşmiştir. Bugün yüzden kurmak ve avast kullanmak süreci hakkında konuşmak için gidiyorum! Kolayca cep Anti-Theft özelliği. Bu biz öğretici Android cihazlar için sınırlı yani bahsediyoruz Android app.

Avast Anti-Theft kurma! Android

Eğer başlattığınızda avast! Mobile Security size anti-hırsızlık modülü yapılandırmak istenecektir ilk kez. Kabul ve kurulum işlemi başladıktan sonra, telefonunuz internet bağlantısı gibi sistem bağımlılıklar için kontrol edilecek, vs testinde başarılı olması, süreci başlayacaktır.
setup anti-thetcheck phone
App soracaktır sonraki şey, bir kök kullanıcı veya değil olarak uygulamayı çalıştırmak istiyorum olup olmadığıdır. Cihazınızda root erişiminiz varsa, app bazı ekstra Perks almak için seçenek Kök Kurulum karşı bir kontrol koymak. Kılavuz için ben sigara köklü yükleme sopa olacak, ama biz zaman zaman kök özellikleri hakkında konuşacaktır.
root or non root
Şimdi burada serin bir şey var: app cep indirmek için bir kukla app adını soracaktır. Bu avast olacak! Anti-Theft app kendisi ama bir kukla adı ve meraklı gözlerden aptal simgesi. Bir isim kendiniz vermek veya avast sorabilirsiniz! size yardımcı olmak için. Bir kez bunu onaylamak, uygulamayı telefonunuza özelleştirilmiş uygulamayı indirip kuracaktır.
choose alias namecow race
Eğer özelleştirilmiş uygulamayı yükledikten sonra, avast kapatabilirsiniz! Mobil Menkul Kıymetler ve Anti-Theft özellikleri kontrol etmek için kukla uygulamayı açın. Bu ayarları kurduktan sonra Şimdi devam edin ve aygıt adı, uzaktan komutlar güvenlik ve kimlik doğrulama için kullanılacak parola gibi bazı temel ayarlar yapabilirsiniz, bildirimler için arkadaş telefon numarası vb go ahead ve açabilirsiniz anti-hırsızlık özelliği.
avast Anti theft (1)avast Anti theft (2)
Kaybolması ya da çalınması sırasında gelişmiş ayarları, telefonun davranışını yapılandırabilirsiniz. Sen kilit ekran mesajı, USB hata ayıklama ayarları, GPS davranışını yapılandırabilirsiniz. Tam silin ve reset gibi Kök kullanıcılar burada bazı ek ayarları alırsınız. Kök kullanıcılar, aynı zamanda bir sistem bölümü olarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.
avast Anti theft (3)
Yani bu telefonu ayarlama hakkında her şeyi oldu. Şimdi bize telefonunuzun kaybolması veya çalınması alma talihsiz olay nasıl kullanılacağını görelim.

Avast kullanma! Anti-Theft Sizin Kayıp Android Telefon Kurtar

Avast kullanma! Telefonunuzun çalınması sonra artık telefonunuza erişimi olacak gibi biraz zor, ve bazı SMS komutları kullanarak kontrol etmek zorunda kalacak. Bir SIM değişikliği algılar durumlarda telefonu yapacağım ilk şey app yapılandırılmış arkadaşlar iki sayı için telefon ve SMS tüm detayları kilitlemek olacaktır.
avast! uzaktan cihaz kontrol ve yapılacak en iyi şey onları hatırlamak için kullanılabilecek komutlar uzun bir liste var. Onlar aslında hatırlamak çok zor değil. Hepsi sizin avast ile başlar! şifre (app konfigürasyonunuzu yaparken kurmak biri) ve basit kelimeler tarafından takip edilmektedir KAYIP gibi, TRACK vb avast tüm SMS komutları bulabilirsiniz! 'nin resmi ürün sayfası. Bookmarking sayfası yapmak için ihtiyatlı bir şey olacak.

Sonuç

Açıkçası, hepimiz bu uygulamayı kullanmak zorunda olurdu bir zaman gelir ki asla umut ediyorum. Ama sonra, hayat, hep dory Hunky degil mi? Zaman değil, bu gibi uygulamalar kara bulutlar bir gümüş astar ortasında bulunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top