Fotoğraf çekmek ve onlara özel efektler ekleme Aşk? Bu uygulamalar deneyin ve resimlerinizi onlara yepyeni bir görünüm veren şık tarzı çekim dönüştü olsun.
. 1 Instagram:
Instagram, çok sevilen, fotoğraf paylaşım uygulaması zamanlarda eskiden sadece iOS cihazlar için kullanılabilir Android cihazlarda kullanılabilir hale getirilmiştir. Bu uygulamayı kullanmak için basit ve işleyişi sadece huşu uyandıran canlı filtreleri, anlık tilt-shift, yüksek çözünürlüklü çekimler ve genel hızlandırılması deneyimi ile. Instagram sorunsuz Resimlerinizin makyaj yanı sıra bunları paylaşmak sağlar. Resimlerinize özel efektler vermek için kullanılabilir seçenekleri sürü var. Yapmanız gereken tek şey sadece bir resim seçin ve resminizi vermek isteyen Instagram bir etkisi seçmektir. Bu uygulamayı kullanmanın yararı yerine o resmin bir kopyasını oluşturur ve bunların değişiklik yapar orijinal görüntü üzerinde herhangi bir değişiklik yapmaz olmasıdır. Ayrıca görüntüleyebilir ve sadece tek bir tıklama ile anında sosyal ağ siteleri aracılığıyla bu paylaşabilirsiniz.
. 2. Vignette:
Eğer resimlerin üzerine tıklayarak ve klasik tarzda çekimleri dönüstürülmesi seviyorum eğer Vignette denemek gerekir. Bu app app mağaza 76 özelleştirilebilir fotoğraf efektleri ve 57 kare sunuyor. Vignette başyapıtlarınızı dönüştürmek için internet bağlantısı gerektirmez. Bu tam özellikli bir kamera uygulamasıdır. Bu, kameranın tam çözünürlükte fotoğraflar çekmek için yeteneğine sahiptir zamanlayıcı, retro filtreler ve ayrıca dijital 10x zum yeteneğine sahip. Sadece basit bir dokunuşla eski çekim oluşturabilirsiniz. Bu sualtı fotoğraf çekmek için en iyi uygulamalar biridir.
. 3. Kamera 360:
Bu uygulama sonraki seviyeye digicam-on-Android alır. Bu ücretsiz ve ücretli sürümleri mevcuttur. Bu telefon dünya çapında en popüler uygulamaları biridir. Filtre seçenekleri ile birlikte, aynı zamanda böylece pratik boşa olabileceğini, zaman tasarrufu, her filtre çekimlerinizi üzerinde ne etkisi göstermektedir. Bu uygulama kolay operasyonlar, harika paylaşım özellikleri, hızlı ve anlık fotoğraf işleme sunar ve çok iyi fotoğraf yönetir. Her mod kez flaş ayarlamak için izin özel kamera ayarları vardır ve ayrıca çeşitli çekici efektler sağlar. Android kamera etrafında 360 derece döner nasıl Wanna deneyim? Bu uygulamayı deneyin!
4. Kağıt Kamera:
Bu mevcut en iyi kroki / karikatür app biridir. Bu sanatsal bir izlenim bırakarak fotoğraflarınızı dönüştürür eğlenceli bir küçük app. Bu sizin fotoğraflarınıza bakmak gibi bir komik ve eskiz verir. Eğer kağıt kamera ile işlendikten sonra resimlerini görmek zaman, büyüleyici lensler ile bakıldığında dünya görünür nasıl ilgili olabilir, çünkü Geliştiriciler Bu uygulamayı bir lens, büyük ölçüde çok doğru diyoruz. Bu uygulama size karikatür ize resim sağlar. Onu yepyeni bir çizgi roman sanatı deneyim yaşatıyor kabataslak edilmiş gibi tarama, siyah ve beyaz kağıt bakmak için resimlerinizi dönüştürebilirsiniz.
5. FX Kamera:
Bu uygulama herhangi bir diğer uygulamalar üzerinde bulunmayan bir çok özellik sunuyor, aynı zamanda tamamen ücretsiz. Onları tıklarken sizin resimlerinizi efekt eklemek için izin verir. Ayrıca 6-in-1 uygulaması olarak bilinen, o fotoğraf yapma, onlara oyuncak kamera efektleri, balık gözü efektleri vererek, fotoğraflar için farklı bir görünüm eklemek gibi Anlık eski polandroid, toycam, Balık Gözü, Simetrik, Poster ve Normal gibi etkileri vardır simetrik, görünüm gibi fotoğraflarınızı ve daha hızlı varsayılan kamerayı daha fotoğraf çekmenizi sağlar Normal etkileri için komik vererek. Paylaşım özellikleri Bu uygulamayı yeterince mümkün bulunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top