1. Google Voice
Google Voice Ben üst yararlarından biri de düşünebilirsiniz böylece yararlı bir hizmettir Android Apple için Google Voice uygulamasını reddetti yana özellikle, kendisi iPhone . Bu birden fazla yerde veya cihazlara arayabilirsiniz telefon numarası verir ve size Web üzerinden sesli ve metin mesajlarının tüm erişim sağlar. Android uygulaması daha derin bütünleştirir. Bu sizin gerçek cep telefonu numarasını gizli tutmak, böylece bunlar Google Voice numarası geliyorlar gibi giden aramaları görünmesini sağlayabilirsiniz.

2. Advanced Task Killer
Bir multitasking mobil işletim sistemi olan gerçekleri biri Android sizin yönetmek zorunda olduğunu apps yüzden performans veya batarya ömrü incitme söyledi. Advanced Task Killer (veya ATK) benim favorim. Hatta tüm açık uygulamaları öldürmek için bir kez dokunabilirsiniz bir widget ile geliyor.
3. Dropbox
Dropbox otomatik olarak birden fazla bilgisayar arasında dosyaları bir klasör eşitler büyük bir bulut hizmeti (Windows, Mac veya Linux) . Bu app Dropbox uzanır Android ve dosyaları açmak için diğer uygulamalar (Documents To Go gibi) ile etkileşime girer.
4. Evernote
Bir kez üzerine yazarak alışmak sanal klavye (ve bunu dürüstçe bunu yapmak için bir yıl boyunca beni aldı), ardından bu cihazları not alma için harika, ve Evernote büyük bir not alma uygulaması. Onu verileri yerel olarak kaydeder, ancak tüm makine ve cihazlar arasında senkronizasyon yaptığında bunda Dropbox benzer.
5. DroidAnalytics
Nedense Google, resmi bir uygulamayı (ya için yok Android veya iPhone Google Analytics için). Ben buldum iyi bir Android DroidAnalytics olduğunu. Başka iyi bir mAnalytics olduğunu.
6. Documents To Go
Documents To Go'nun ücretsiz sürümü Word ve Excel dosyaları için harika bir küçük okuyucuya sunuyor. Eğer dosyaları düzenlemek ve karıştırmak için PowerPoint dosyalarını eklemek istiyorsanız tam sürümü (15 $) yükseltebilirsiniz. Eğer düzenleme yeteneği istiyorsun, ben de QuickOffice bir göz alarak tavsiye ederim.
7. Amazon Kindle
Ben Amazon Kindle e-okuyucu ısındı asla, ama Kindle mobil uygulaması büyük bir hayranı değilim. Benim smartphone her zaman benimle çünkü ben çok fazla kitap okudum piyasaya sürüldü ve bunu çekin ve ben özgür bir kaç dakika var her zaman birkaç sayfa okuyabilir beri.
8. Yerleri Rehberi
Bu, geçerli konumunuzun yakınındaki dükkanlar ve hizmetleri bulmak için harika bir uygulama. Taksiler için sağlık tesisleri için sinemalara restoranlar itibaren, bu uygulamayı çok doğru olduğunu ve Google Local gelen iş bilgileri yararlanır. Bu uygulama, bir GPS ünitesi almak bilgi (veya uygulama) daha iyi ve mevcut benzer uygulamalar herhangi iyidir iPhone .
9. Tripit
Ben Tripit kazmak. Bu kadar ben tüm benim seyahat güzergahlar izleyebilmek için bulduğum en iyi app. Bazı büyük uç sistemlerde çalışır. Siz sadece uçuş, otel, araba kiralama ve TripIt daha için lütfen onay e-postaları iletmek ve o otomatik olarak tüm detayları ve onay numaraları ile geziler onları düzenler.
10. Seesmic
Twitter inanılmaz bir anlık istihbarat motoru ve mobil tarama için yapıldı. Resmi bir Twitter bulunmasına karşın uygulaması için Android Şimdi , Seesmic hala en iyisidir Android Twitter istemcisi.
11. FCC SpeedTest
Ben 3G dalgalanmalar görmeyi ve Wi-Fi kalitesini kontrol etmek hem de, çeşitli yerlerde benim bant genişliği kontrol etmek için hız testleri çalışan takıntılı değilim. Orada gerçekten iyi speedtest uygulamaları bir dizi, ama benim yeni favori FCC test uygulaması.
12. Astro File Manager
Hakkında büyük şeylerden bir diğeri Android (bir geek veya bir tamirci iseniz) Eğer sistem kendisini alt düzey erişim olması. Astro Eğer navigasyon sağlayan bir uygulama Android dosya sistemi.
13. To Do Got
Orada bol seçim için yapılacaklar uygulamalar vardır Android ama çünkü katı arayüzü ve online hizmet Toodledo ile senkronize edebilirsiniz gerçeği To Do Got tercih.
14. Özet
Birçoğumuz çeşitli bilgisayarlar, cihazlar ve çevrimiçi hizmetler dağılmış kişi listeleri var. Gist onları biraraya getirmek ve hatta en önemli kişilerinizi ile güncel kalmasına yardımcı olmak için Web şeylere indirebiliriz bir Web hizmetidir. Orada bir Android uygulaması yanı sıra bir iPhone app .
15. TED Mobil
TED toplumun en etkili düşünürlerinden bazılarının kafasında bir toplantı sahip büyüleyici bir olaydır. Görüşler büyük bir çeşitlilik var çünkü kesinlikle, bazıları ile katılmıyorum olacak, ancak birçok görüşmeler dinlemeye değer. Ne aşk onların konferans videolar çekilir ve Web onları serbestçe kullanılabilir yaptık olmasıdır. Bu uygulama videoları erişmek için harika bir yol sağlar. Ben daha konferanslar bu TED önderliğini takip umuyoruz.
16. Pandora
Pandora Internet yaş için bir akış "radyo istasyonu" dir. Sadece bir sanatçı veya şarkı aramak ve bu bilgi tek parça dayalı çalışan bir çalma listesi oluşturur. Bu şarkılar arasında bir arada reklam intersperses ancak reklamları oldukça lokalize ve bazen hatta yararlı olma eğilimindedirler.
17. Shazam
Eğer bir mobil uygulaması ile arkadaşlarınızı etkilemek istiyorsanız, onları Shazam göstermektedir. Hiç bir şarkı, bir mağaza veya radyoda çalınan duymak ve sonra Shazam Sadece düğmesine basın ve onun veritabanını sorgulamak, 15 saniye dinleyelim içeri giriyor "Oh, ne şarkı bu? Olduğunu" ve kendinize sorun sanatçı ve şarkı adını döndürür. Yaklaşık% 80'lik bir başarı oranına sahiptir.
18. Sıfır Dial
Eğer çevirir müşteri hizmetleri hattını insanlardan biri misiniz ve gerçek bir kişi konuşmak için elde edene kadar sadece basarak sıfır tutar? Sonra yeni arkadaşın Sıfır edilir çevirin. Bu uygulama Amerikan şirketlerinin bir ton bir dizin sağlar ve size gerçek bir kişi daha yakın ve bir insan mümkün olduğunca çabuk konuşmak vurmak ister hangi talimatları almak yardım numaralarını verir.
19. Google Goggles
Bu küçük ama öncesinde kendi zaman eğlenceli bir uygulama. Bu görsel arama yapar. Bir şeyler fotoğraflarını alabilir ve daha sonra uygulamayı ne olduklarını anlatmaya çalışır. Onun kapsamı sınırlı ama oldukça serin, ve kesinlikle gelecekte bir göz var var. En ilgi çekici özelliklerinden biri de yabancı bir dilde metin fotoğraflarını çekmek ve uygulamayı sizin için tercüme izin yeteneğidir. Yabancı bir ülkede, bu sokak işaretleri okumak ve yanlış tuvalete girmeden önlemek yardımcı olabilir. :-)
20. Google Sky Haritası
Hiç gece gökyüzüne bakmak ve işaret olduğunuz takımyıldızı adını çocuklar söylemek deneyin veya güney gökyüzünde olduğunu, hangi gezegende hatırlamaya çalışın? Google SkyMap size işaret sağlayan akıllı ona ve bilgi alabilirsiniz. Bu "Artırılmış Gerçeklik" uygulamaları olarak adlandırılan uygulamalar yeni nesil bir parçası olan gerçek dünya deneyimleri üstüne tabaka dijital bilgi olduğunu.
21. Tricorder
Ben bizim akıllı telefonlar daha Star Trek tarayıcılar gibi hale geldiğini söylemek gibi biliyorum meraklılarının bir sürü. Evet, burada bir sanal tricorder içine Android cihazı döner eğlenceli bir uygulama var. Hatta GPS verileri, kablosuz veri ve ortam ses ölçümleri de dahil olmak üzere bazı yararlı çevresel bilgi sunar.
22. FxCamera
Dürüst olmak gerekirse, Android kamera yazılımı önemli iyileştirmeler gerekli bir alandır, fakat bu uygulamayı mümkün ne büyük bir örnektir. Katı kamera denetimleri, tam özelleştirme seçenekleri vardır, ve fotoğraflar için bazı büyük efektleri sunuyor.
23. Photoshop Mobile
Photoshop, tabii ki, dünyanın en iyi bilinen fotoğraf editörü ve mobil uygulaması bu itibar zarar verecek bir şey yapmaz. Masaüstü sürümü bir zillion özelliklere sahip biliyorum iken Ama, mobil uygulaması sadeliği ile ayırt edilir. Bu en iyi Android (ve iPhone basit bitkileri, parlaklık ayarı için) fotoğraf düzenleme uygulaması, ve örneğin, keskinleştirir.
24. Çarpmak
Bump akselerometre kullanan iki telefon arasında bilgi paylaşımı için bir eğlenceli (ve kullanışlı) bir fikir olduğunu ve üzerinde çalışıyor Android ve iPhone . Sen iletişim bilgileri (senin ve diğerleri), fotoğraf ve uygulamaları paylaşmak için kullanabilirsiniz. Sen de sadece Bump uygulamasını açmak, paylaşmak istediğinizi seçmek ve sonra ellerinizi telefonları tutun ve birlikte ellerinizi bump.
25. Barkod Okuyucu
Bu uygulama döner Android kamera bir barkod tarayıcı içine. Siz sadece bir ürünün UPC kodu taramak ve uygulaması Google Product Search veya açık Web üzerindeki bir arama bulmak için çalışmaya gidelim. Sen nasıl çalıştığını hızlı şaşıracaksınız. Bu perakende alışveriş yaparken için harika ve size adil bir fiyat ödeyerek emin olmak için satın almadan önce bir ürünün online fiyat kontrol etmek istiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top