Eğer yoldan gitti mi? Çaresizce çapraşık ve nerede sonraki hamleyi yapmak için anlamaya yapamaz ayakta?
Sen tomurcuk gibi tüm kabuslar içinde uç ve android telefonlarda navigasyon uygulamaları kullanarak elinizin avuç dünyasını keşfetmek olabilir. Bu uygulamalar çoktan gitmiş olanlar gibi korkunç durumlar tedavi etmek için nihai çözümdür. Indirin ve bir tek kuruş ayrıca, bulunduğunuz yere mesafeleri ve yönünü aşina şartlarda refahını sağlamaya bombardımanı olmadan bu uygulamalar ile gidiyor olsun.
 

Android için en iyi 5 navigasyon uygulamaları
. 1 Google Haritalar:
Mide tam almak için iyi bir yer için hedef yön itibaren, Google haritaları yolunuzu aracılığıyla tüm yardımcı olabilir. Kendinizi de ayakta yer farkında değil bir zaman olabilir, Google Maps ile gidiş almak ve tekrar bir kağıt harita taşımak asla. Sürüş, bisiklet ve yürüyüş yönleri, canlı trafik bilgisi, sesli rehber, yerel arama ve sokak görünümü Bu uygulamayı temel özelliklerinden bazılarıdır.
Google maps
. 2 Mesafe Marker:
Uzaklık işaretleyici uygulama yerini GPS konumunu kullanır. Bu yol gezileri için mükemmel bir uygulama. Küresel Konumlandırma Sistemi gibi Kaynaklar ince telefonu yanı sıra tablet üzerinde erişilebilir. Mesafeleri, yön ve yapılandırılmış yerlere yön hesaplamak için pusula sağlar ile komik yol işaretleri gösterir.
Distance marker
. 3 Google Earth:
Parmağınızı sadece bir tokatlamak ile kolayca dünyayı keşfedin. Google Earth sizi sesle şehirleri, yerleri aramanıza olanak sağlar. Dünya taşıyın, tüm bu sadece dokunarak ve parmağınızı, döndürme ve bakış açısı, zoom eğme ve uzaklaştırmak. 3D görüntü ayrıca seçilen cihazlarda kullanılabilir. Bu Tur rehberi size heyecan verici yeni yerler, tarihi yerler ve doğal güzellikleri keşfetmek ve keşfetmek için izin sınırları, yollar, vb katmanları dolaşabilirsiniz.
Google earth
. 4. GPS Essentials:
Bu tür hız, tarih, mesafe, doğruluk, doğumu, gün batımı, enlem, boylam, yükseklik, elbette, ay fazı, zaman ve daha bir sürü gibi tüm navigasyon değerleri gösterir nihai navigasyon haritası olduğunu. Bu uygulama yolları, dünyanın manyetik alanı ve kayıt ve görünüm parçaları görüntülemek pusula okuma yönetmenizi sağlar. Ayrıca, sizin yol noktalarını görmek fotoğraf çekmek ve kamera HUD (Heads Up Display) ile paylaşabilirsiniz.
GPS essentials
. 5 Sygic: GPS Navigasyon:
TomTom haritaları ve navigasyon özellikleri güçlü bir set ile Paketli, Sygic bir ses güdümlü uygulama. Lane rehberlik ve tabelaları, sokak arama, interaktif harita, pusula yardımı, gerçek zamanlı trafik bu app önemli özelliklerinden bazılarıdır. Çevrimdışı iken onlar telefonda saklanır gibi haritalar da kullanılabiliyor. Bu uygulama hız sınırları, hız kamerası, yüksek çözünürlüklü ekran ve özelleştirilebilir navigasyon ekranı ücretsiz güncelleştirmeleri sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top