Android WiFi Hotspot
Ve ne kadar kolay olduğunu kısıtlama etrafında elde etmektir - Kenara benim değişim, geliyor tutar bir şey özelliklerini Verizon Android Wi-Fi hotspot özelliği kullanmak için ödeme yapar nasıl benden söylemesi.

Yani herhangi bir taşıyıcı üzerinde ücretsiz Android hotspot işlevselliği almak için sır nedir? Aslında oldukça basit, ve hatta bunu yapmak için telefonunuzu root gerekmez.

Android Wi-Fi hotspot: taşıyıcı bağlı geçici çözüm

Pekala - Hazır mısın? Burada yapmanız gereken tek şey:
1. Bir üçüncü taraf güç widget uygulaması yükleyin. Sevdiğim Genişletilmiş Kontrolleri ; kenara Wi-Fi hotspot işlevselliği, bu kullanışlı özellikleri ve özelleştirme potansiyeli dolu serin bir programı var. Ve sadece 99 sent.
2. (Denilen widget "Genişletilmiş Controls (1x1)" bakın) ana ekranınıza bir Uzatılmış Denetimler widget'i ekleyin. Eğer widget eklediğinizde, uygulama otomatik olarak yapılandırmak isteyip istemediğinizi sorar. Kurulumunda, seçme "Yeni ekle geçiş," ardından ekranın altındaki "Apply" butonuna "Hotspot Wi-Fi" seçeneğini seçin ve dokunun.
Eğer widget görünümünü özelleştirmek istiyorsanız (, sen "uygulayın." Widget ek geçiş koymak istiyorsanız seçmeden önce "Tema" düğmesine dokunarak bunu yapabilirsiniz, bu arada, büyük Genişletilmiş Kontroller biri ile başlayalım Widget seçenekleri - 1x2, 1x3 veya 1x4 - istediğiniz gibi ve kurmak).
O budur! Artık istediğiniz zaman telefonunuzdaki bir Wi-Fi hotspot etkinleştirebilirsiniz; sadece açık veya kapalı işlevini kapatmak için, ana ekranda yeni widget dokunun.
(Not:. Bu kurulum tüm aygıtlarda çalışmayabilir sizin telefonunuzda hile yapmak değilse, adlı ücretsiz uygulamayı FoxFi . denemek için iyi bir alternatif olduğunu FoxFi Android 4.1 ile çalışmaz, ne yazık ki, bu yüzden bulunuyor Kısa vadeli çözüm - ve bazı taşıyıcıları kendi ağlarında kullanıcıların gizlemek için adımlar atıyor gibi görünüyor - ama bulmak ve indirmek mümkün iseniz, sizin şimdi kapalı olmalıdır).

Android Wi-Fi hotspot: Bazı perspektif ve kelime uyarı

Nasıl bu küçük geçici iş, merak ediyor olabilirsiniz ki? Kısacası, Wi-Fi hotspot işlevselliği Android içine doğal olarak yerleşik bir özelliktir; size telefonun ana ayarlar menü üzerinden etkinleştirmeye çalıştığınızda fazladan ödemek ister, böylece bazı taşıyıcıların, Verizon gibi yazılım üzerinde değişiklik. Hotspot işlevselliği kendisi, ancak, hala mevcut olduğunu, bu sürecin herhangi bir menü düzeyinde değişiklikler atlatarak, doğrudan aktive eder.

Demişken, bazı taşıyıcılar kendi özel planlarını abone olmadan bir hotspot olarak telefonunuzu kullanarak fikrini seviyorum olmayabilir bilmeli. Hatta bazı 70.000 kelime kullanım anlaşmasında ince baskı ihlali olabilir. Sizin taşıyıcı, çığlık ağlamaya, nominal bir ücret vermek ya da bunu yaptığını keşfetmek eğer senin ayak tarafından size asmak olabilir.
Sadece sen ve benim aramda aniden veri bol miktarda boyunca yanan başlamak yok gibi, sürece, kimsenin fark oran muhtemelen oldukça düşüktür. İnsanlar (erm, tabii özellikle kimse,) herhangi bir sorun olmadan uzun bir süre için bu yapıyor. Yine de, size operatörünüzün kullanım sözleşmesi ile okumak ve devam etmek istiyorsanız karar vermeden önce kendi politikalarını anlamak emin olmalısınız. Olmayan tüm resmen onaylanan prosedürleri gibi, bu sizin kendi sorumluluğunuzdadır girişmek gerekir bir macera.

Son olarak, veri planı kullanılan bir Wi-Fi hotspot ile kullanılan verilerin hala sayar unutmayın. Sizin telefon veya hotspot aracılığıyla olsun, hepsi aynı potada çıkıyor - ve don '; başka deyişle Telefonunuz için sınırlı bir veri planı varsa, kullandığınız kaç bayt kesmemek t çok yakında aylık kap vurmak istiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top