Samsung başlattı Galaxy Ace DUOS Haziran ayında Hindistan Çift SIM Aktif özelliği ile (GT-S6802), Çift SIM GSM telefonu. Tasarımı ve özelliklerini tek bir SIM sürümü Galaxy Ace benzer. Samsung Hindistan'da Galaxy Ace DUOS (GT-I589) başlatılan geri Şubat ayında Çift SIM GSM + CDMA desteği. Sen gördün Samsung Galaxy Ace Duos arasında unboxing geçen ay, burada cihazın komple gözden geçirilmesidir.
 
Kutu içeriği

  • Samsung Galaxy Ace Duos telefonu
  • Şarj
  • Mikro USB kablosu
  • Farklı boyutlarda kulakiçi kulaklık ile
  • 1300 mAh batarya
Donanım

Telefon 3,5 inç (320 x 480 piksel) TFT kapasitif dokunmatik ekran var. Telefon ön parçası etrafında çalışan bir metal çerçeve ile plastikten yapılmıştır.

Orada kulak parçası olduğunu ve bunun yanındaki bahsedilen Duos Aşağıdaki Samsung marka ile, üst kısmındadır. İşte böyle bir ortam ışığı sensörü ve yakınlık sensörleri gibi hiçbir sensörler.

Altındaki Home tuşuna menü ve geri kapasitif dokunmatik tuşlar ile birlikte ekranın altında bulunmaktadır. Bu düğmeler, aydınlatmalı değildir.

Hacim rocker üstündeki kordon için bir delik bulunan sağdadır.

Açma / kapama düğmesine solda olduğunu.

Mikro USB yuvası metal çerçeve bir iğne deliği mikrofon ile alttadır.

3.5mm jack üst kısmındadır

Yanındaki hoparlör ızgarası ile arkasında bir 5 Mega piksel kamera otomatik odaklama var. Samsung marka altında olmasıdır.

Eğer parlak plastik arka kapağı açtığınızda, mikro SD kart yuvası bulabilirsiniz 32GB kartları destekleyen iyi. Eğer 1300 mAh pili çıkarın zaman, SIM kart yuvası görebilirsiniz.
Yazılım

Bu Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü ile Android 2.3.6 (Gingerbread) üzerinde çalışır. Ana ekranda bir hava widget, saat ve widget sayısı ile diğer Samsung Gingerbread telefonu benzer. Sen 7 ana ekranlar kadar ekleyin ve uzun kısayollar, widget'lar klasörler eklemek veya duvar kağıdını değiştirmek için tuşuna basabilirsiniz. Üst durum çubuğunda 2 sinyal göstergeleri gösterir, gölgeli ile bir birincil veri için kullanılan biridir.

Sen sadece tokatlamak yerde kilitli ekran kilidini açmak için olabilir. Ayrıca ayarlar menüsü altında yer ve güvenlikten pıtırtı Kilit, PIN kilidi veya şifre kilidini ayarlayabilirsiniz. Bildirim çubuğunu aşağı açılan WiFi, Bluetooth, GPS, Ses ve Otomatik döndürme geçiş yapmak için kısayollar vardır. Ayrıca SIM 1 veya veri erişim izin verirdim birincil veya ikincil SIM kart olarak SIM 2 geçebilirsiniz. Ayrıca SIM kart değişecek ve uzaktan veri silme zaman sizi uyarır benim cep özellikleri bulabilirsiniz içerir.
Sadece 160MB vardı orijinal Ace daha iyi dahili bellek (apps için 2.15GB kitle bellek ve 900MB), 3GB toplam yaklaşık vardır, ayrıca size 32GB kadar microSD kart ekleyebilirsiniz. Gözlük levha göre, 512MB RAM, ancak görev yöneticisi sadece 397MB gösterir diyor.
Çift Aktif SIM

Bu bir kullanıcı SIM 1 numaralı telefonda olsa bile, otomatik olarak ileten SIM 2 numaradan aramalar özelliğini daima Çift SIM Dual Aktif SIM özelliği vardır. Siz ayarları altında SIM kart yöneticisinden Akıllı Çift SIM özelliği erişebilirsiniz, sen SIMS hem bu özellikleri etkinleştirmek için etkinleştirmeniz gerekir. Etkinleştirmek zaman, bazı servis sağlayıcı tarafından desteklenmiyor olabilir veya şarj edilebilir bir uyarı verir.

Bir kez izin, sen SIMS iki veya SIM 1 ile 2 veya 1 ila 2 birinin üzerine etkinleştirebilirsiniz. Bir kez de etkinleştirmek, SIM 1 metin kutusuna SIM 2 numarasını girmek gerekir, bu çağrı yönlendirme etkinleştirmek ve çağrı bekletme, operatör ayarları bekler sonra SIM 2 metin kutusuna SIM 1 numarası. Eğer diğer katılmak için beklemedeki aramaya tutabilir böylece SIMS hem aktive edildikten sonra SIM 1 veya SIM 2 ya bir görüşme yaparken, bir kez, aktif, ileri diğer SIMS olacaktır.
Not tutmak için çok az şey, Airtel meşgul, bu yüzden Airtel çalışmaz çağrı yönlendirme sağlamak için görünmüyor, bu Vodafone ince için çalışıyor, biz diğer operatörler hakkında emin değilseniz, daha iyi bir el önce operatörleri ile kontrol çağrı yönlendirme meşgul ve çağrı bekletme ağı ile desteklenmesi durumunda. Orada hiçbir şarj çağrı bekleyen, ancak çağrı yönlendirme ağınızdaki göre ikinci veya dakika başına ücret olacak.
Apps

Apps bir sürü böyle böyle not alma Saat, Takvim, Not olarak Yardımcı uygulamalar gibi farklı kategorilerde vardır, E-posta, Haberler ve Hava Durumu, görüntüleme dosyaları için dosyaları, ofis belgeleri görüntülemek için Quickoffice, Hesap Makinesi, Görev yöneticisi vb vardır Böyle Haritalar, Social Hub, ChatON'u mesajlaşma istemcisi, Samsung Apps uygulamaları saklamak, My Movies ve My Movies gibi Samsung uygulamalar. Sesli Arama ile Google Arama dahil olmak üzere Google Apps vardır, Maps, Gmail, elbette Arama, Google Talk, Google ve daha fazla uygulama indirebilirsiniz Google Play Mağazası,.
Kamera

5MP Otomatik odaklamalı kamera farklı tür Tek Çekim gibi modları, Gülümseme Modu ve Panorama Shot sahiptir. Renkler parlak değil ama görüntü kalitesi iyi. Kapalı kısa loş ışıkta grenli olan flaş yok, olmadığı. Orada otomatik netleme ve makro modu ve bazı makro çekim de çıktı. Diğer kamera seçenekleri, zamanlayıcı, efektler (Sepya, Negatif siyah ve beyaz), pozlama ve bu Portre, Manzara, Gece, Spor, Parti / İç mekan, Plaj / Kar, Gün Batımı, Şafak, Sonbahar Rengi, Havai fişek gibi çeşitli sahne modları içerir Metin, Mum Işığı ve Arka.
İşte bazı kamera örnekleri vardır

Video kamera sadece 320 x 240 çözünürlükte video kaydı yapabilirsiniz ve hatta VGA çözünürlüğünde, hangi hayal kırıklığı yaratıyor. Sen beyaz dengesini ayarlamak ve video efektleri ekleyebilirsiniz.
Müzik Çalar ve FM Radyo

Müzik Çalar AAC, AMR, IMY, MIDI, MP3, OGG, WAV formatlarını. 5.1 kanal ses ve kafa telefonları kullanan birkaç ekolayzır ayarları vardır. Hoparlör oldukça yüksek. Diğer özellikler, tekrarlama, Parti shuffle ve Çalma listeleri bulunmaktadır. Ayrıca RDS destekli FM radyo vardır. Sen oto radyo istasyonlar, ve hızlı bir şekilde erişmek için alt çubuğuna istasyonları ekleyebilirsiniz. Hacmi rockers kullanmak dışında, ses seviyesini artırmak için DJ benzeri daire var.
Aramalar, Mesajlaşma, Tarayıcı

Aramaları herhangi bir düştü çağrıları olmaksızın, iyi geçti, ve hoparlör de oldukça iyidir. Orada hızlı arama özelliği ve çağrı uzun, sık ve kişiler erişebilir. Kontaklar menüsünde rehber mağaza, diğer özellikleri şunlardır, kartvizit grupları, geçmişi ve faaliyetleri hangi SIM numarasını gösterir. Mesajlaşma sohbet görünümü, size gönderen listenize yeni numara, kişiler ve gruplar ekleyebilirsiniz.
Ekrandaki Samsung klavyesini küçük elleri olan kişiler için kolay bir iş olmadığı, oldukça küçük, sen de basıp Boş giriş alanına tutarak veya ayarlardan Swype klavye seçebilirsiniz.

Tarayıcınızdan sekmeleri, pop-up engelleme, java script, şifreleri ve daha fazlasını sunuyor. Adobe Flash için destek yoktur. Bu HTML5 testinde 500 üzerinden 1 bonus puanı ile 189 puan başardı.
Bağlantı

Bağlantı seçenekleri, 3G HSDPA tek SIM 3G ayarlayabilirsiniz 7.2Mpbs, ve diğer SIM ilgili 2G içerir. Ayrıca birincil veri değiştirir bildirim çubuğu aşağı açılan iki SIMS geçebilirsiniz. Diğer bağlantı özellikleri WiFi hotspot, Bluetooth 3.0 ve 2.4GHz WiFi 802.11b/g/n ayrıca GPS / aGPS vardır, vardır.

Sonuç
Çift SIM özelliği etkin kesinlikle diğer Android telefonlar arasında öne çıkıyor bir özelliktir. Bu da özellikleri ile doludur ama Samsung performansını artırmak için en az 1GHz işlemci ekledi olabilir. Çift SIM kartlı telefon için 1300 mAh pil, yerine Samsung Galaxy Ace Duos I589 (GSM + CDMA) 1650 mAh hayal kırıklığı yaratıyor. SIMS hem aktif hem de tek bir SIM etkinleştirmek 3G ile, neredeyse gün boyunca geçen yapabilirsiniz. Fiyat hakkında eleştiriler çok sonra, şimdi fiyat Rs düştü. Bir Çift SIM aktif telefon arıyorsanız olanlar için iyidir 12.000.
Artıları
  • Çift aktif SIM
  • Dahili bellek 3 GB
Eksileri
  • Hiçbir kamera flaşı
  • Par pil ömrü Aşağıda
Orijinal Makale http://www.fonearena.com/blog/52829/samsung-galaxy-ace-duos-gt-s6802-review.html bulunabilir













0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top