Apple mutlu onun 10in iPad ile tünek iktidar iken, Samsung'un 2010 yılı sonunda Samsung Galaxy Tab ile kapalı başlayarak, kendi 7in tablet ile farklı bir şey yapıyordu. Birkaç model o zamandan bu yana yayımlanan ve Android mevcut, 2 7.0 gerçekten parlamaya Samsung'un şansı olmalıdır Galaxy Tab uygun bir tablet sürümü. Birlikte Maalesef Samsung, Google'ın kendi rakibi, süper ucuz ve çok güçlü Google Nexus 7 ile birlikte geldi.
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Görünüm açısından, padişah iki anlatacak pek bir şey yok. Hem tabletler yaklaşık olarak aynı boyut ve ağırlıkta bulunmaktadır. Ancak, Nexus 7 o kapatılınca ekrana biter ve çerçeveyi başlar nerede olduğunu söylemek zor yani, karanlık bir ekrana sahip. Galaxy Tab 2'nin hafif ekran nedeniyle, çerçeveyi ekran biraz daha küçük görünmesini sağlar, öne çıkmakta. Ancak, gümüş ve Tab 2 beyaz versiyonları, bu yüzden görünüyor üzerinde biraz daha fazla seçenek var var edilmiştir.

Samsung Nexus 7'nin 1,280 x800 ekran IPS teknolojisi şirketin alternatif bir 1,024 x600 Düzlem Hat Değiştirme (PLS) ekranı ile Galaxy Tab 2 7.0 donatılmış bulunmaktadır. Biz saf beyazlar ve daha iyi kontrast, daha parlak olmasını Galaxy Tab 2 ekran bulundu, ancak her iki tablet mükemmel görüş açısı var. Aksine, biz daha kolay en koşullarında okumak için yapım, Nexus 7 ekranı biraz daha az yansıtıcı olduğunu buldu.
Çözünürlük açısından, Nexus 7 eller aşağı kazanır. Küçük ekran içine paketlenmiş yüksek çözünürlüklü metni yapar ve görüntüler çok daha net görünüyor. Bir kez belli belirsiz puslu görünüyor Nexus 7, Sekme 2 ekranında metin için kullanılan konum.
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
İŞLEMCİ VE PERFORMANS
Samsung Nexus 7 1.2GHz dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemci ile kötü karşılaştırır 1GHz TI OMAP 4430 çift çekirdekli işlemci, donatılmış bulunmaktadır. Nexus 7 hızlı tablet hiç şüphe yok. Samsung Galaxy Tab 2 2,278 ms alırken Google'ın tablet, 1.676 ms SunSpider JavaScript testi tamamladı.

Biz de hem tablet üzerinde grafiksel yoğun Ölü Tetik oyunu denedim. Nexus 7 bize Ultra Yüksek Detay düzeyde sorunsuz oynamak izin isterken, Galaxy Tab 2 bize sadece Yüksek Detay seçin ve biraz jerkier oldu izin, özellikle bir zombi ile yakın ve kişisel. Istiyorsunuz
Bu farkın bir kısmı tablet 'farklı işletim sistemleri tarafından açıklanabilir. Galaxy Tab 2 Android 4.0 sahipken Nexus 7, yumuşak bir arabirim için Proje Tereyağı güncelleme ile Android 4.1 çalışır.

Karmaşık web sayfaları veya uygulamalar tam bir Google Play sayfası ilerlerken özellikle Nexus kesinlikle, önemli ölçüde yumuşak hissediyor. Aynı durumda Galaxy Tab 2 oldukça sarsıntılı hissediyor. Hiçbir yavaş tablet yoluyla iyisidir ve Android 4.1 için bir güncelleştirme ne sunabilir farkı görmek için ilgi olacak, ama şimdi Nexus 7 hızlı tablet.

Samsung'un Android
Biz Samsung çok Android değişmediğini görmek için mutluyuz. Bu yumuşak düğmeleri barın yanı sıra Mini Apps bar bir ekran düğmesi ekledi. Mini Apps ana Android arayüzü önüne getirmek ve bir hesap makinesi, müzik çalar ve ajanda, diğerleri arasında içerebilir yarar vardır. Onlar oldukça iyi çalışır, ancak onlar bizim için widget'lar veya standart uygulamaların fazla bir şey eklemek istemiyorum.

Samsung ayrıca posta ve takvim uygulamaları için küçük değişiklikler yapmıştır. Bunlar çoğunlukla kozmetik, ama S Planlayıcısı, takvimi değiştirme, ayrıca gün, hafta ve ay görünümleri arasında geçiş yapmak için tutam-to-zoom sağlar. Gerçek operasyon biraz sarsıntılı olsa bile bu, yararlı bir özellik.
DONANIM
Tablet Nexus 7 4.325 mAh pil göre biraz daha az bir 4000 mAh pil vardır. Bu 10h 20m sürdü gibi Nexus 7 açıkça daha verimli olmasına rağmen, bizim video oynatma testi saygın 8h 45m sürdü. Gerçekçi hem tablet bir günlük kullanımı sürecek, ancak Nexus 7 ekstra 90 dakika yararlıdır.

Samsung ve Google'ın tablet Hem 8GB ve 16GB Wi-Fi versiyonları mevcuttur. Bir microSD kart yuvası 32GB kadar depolama alanı ekleyebilir gelir olarak Samsung'un tablet 16GB sürümünü satın almak daha az ihtiyaç, var; Nexus 7 yükseltilebilir değildir.
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Google, tablet 3G sürümü yok iken kişisel Wi-Fi etkin noktaları etrafında karışıklık gidip istemiyorum yere veri istiyorsanız, Samsung yapar, hangi parlak bir haber. Eşdeğer Wi-Fi modeli üzerinde 3G sürümleri için ekstra bir £ 80 civarında ödeme bekliyorlar.

Sekme 2 video ve fotoğraf çekimi için bir arka kamera bulunuyor. Bu sadece bir 3-megapiksel sensör bulunuyor ve çekim ama çok ilham verici dan yeterli. Biz açıkton bizim test çekimlerinde gökyüzündeki tüm detay kaybettiği anlamına geldiği ise ince detaylar kayıp olduğunu bulundu. Video 30fps 720p kaydedilir. Düzgün, ama resmi çok gürültülü ve görüntünün detay bir sürü değil.
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Annoyingly, tablet için varsayılan ayar Windows Explorer kamera kullanılarak çekilen tüm görüntüler ve videolar sakladı MTP modunda USB üzerinden bağlanmak için. PTP moduna geçme bize herşeyi erişmenize izin, ancak standart bir kitle depolama modu daha iyi olurdu.

Hayır bu büyük bir ekran ile iyi yapılmış tablet olduğunu var inkar ediyor. Bu birkaç ay önce olsaydı biz bile Tab 2 7,0 satın alabileceği en iyi 7in tablet olduğunu söyledi olabilir. Ne yazık ki Samsung için, hakkında Nexus 7, daha hızlı bir işlemci ve daha düşük fiyata yanı sıra, Android daha yeni bir sürümü daha yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahiptir. Eğer gerçekten 3G ankastre seçeneği gerekmiyorsa, Nexus 7 daha iyi bir satın.

1 yorum:

  1. Samsung Galaxy Android dünya uygulamaları kralı. O kadar çok özellikleri gibi. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil

 
Top