SpeaktoitiPhone 4S sadece birkaç gün piyasaya sürüldü ve en dikkat alınan şey Siri denilen yeni kişisel ses asistanı oldu. Bu eyleme konuşma dönüştürme yeteneğine sahiptir ve size iPhone 4S ile ilgili görevlerin bir çoğunu gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz harika bir özelliktir. Eğer bir Android telefon ve kişisel ses asistanı gibi Siri almak istiyorsanız kullanıyorsanız Ama ne yapmalı?
Size Android telefon kişisel sesli asistanı gibi Siri yararlanmak sağlayacak Android için 5 Başar Siri Alternatifler bir listesi var bugün size yardımcı olabilir yerdir. Fakat bu araçlar sadece hepsini değil, Android telefonlar için Siri bazı özelliklerini getirmek ve unutmayın - onlar gibi eksiksiz ve Siri kadar iyi olmayacaktır.

Speaktoit Yardımcısı

Speaktoit Yardımcısı Android telefon için ücretsiz bir uygulama. Bu sizin cihazınız için sanal bir dostum ve, sorulara yanıt bilgi bulma, uygulamalar başlatılması ve Google, Facebook, Twitter ve oturaklı vb gibi birçok web servisleri ile bağlamak için doğal dil teknolojisi kullanır


Vlingo

Vlingo çok popüler ses tabanlı uygulama. Bu sizin Sanal Yardımcısı olduğunu ve Vlingo konuşarak hızla ve kolayca basit görevleri gerçekleştirebilirsiniz. Sen, bir SMS göndererek web'de arama, yol tarifi almak ve bir ap lauching, Facebook durumunuzu güncellemek, sesli görüşme gibi Vlingo kullanarak birçok görevleri yerine yeteneğine sahip. Vlingo

Google Voice Search

Google Voice Search, konuşarak telefon, web ve yakındaki yerle ilgili hızlı arama yapmak için kullanılabilir Google'dan bir uygulama. , Kişilerinizi arama tarifi alma, ve Sesli Eylemler telefonunuzu kontrol mümkündür.
Google Voice Search

Edwin

Edwin tweet, metin için kullanılabilir Android için büyük bir ses asistan uygulaması, hava çevirmek ve konuşarak tüm, vb dönüştürmek. Sen, arama yapmak manifatura ve bu uygulamayı kullanarak birçok diğer görevleri yerine yeteneğine sahip. Bu uygulamayı kullanmak için size SpeechSynthesis yüklemek için gereklidir ve Genişletilmiş uygulamalar TTS edilir. Bütün bu uygulamalar eksiksiz vardır.
Edwin

Iris

Iris henüz başka bir ses asistan ama hala beta. Iris Siri tersidir ve iPhone özelliği Siri esinlenmiş. Iris sesle sizinle etkileşime!
Iris Her zaman Android telefon için sesli asistanı iyi yararlanmak için bu uygulamalar bir arada kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top