Eğer ne kadar telefonunuzun Tam dolu batarya işletilen would ilgili emin değil misiniz? Hatta tam olarak şarj edildikten sonra, pilinizi bütün bir gün için son değil mi?
 
Peki, daha fazla özellik de onunla daha fazla kullanım yanınızda olduğunu kabul etmek gerekir. Android  pil ömrü fazla sömürü sonuçlanan sayısız özellikleri ve uygulamaları ile doldurulur. Ama işler bu şekilde devam edemez. Öyle ise, çoğu kez ölü olmak ve şarj takmayı cihazınızın pili bulur. Korkunç değil mi?
 
Ideal bir çözüm ister misiniz? Bu uygulamalar göz atın ve hatta bir tek kuruş ödemeden bu sorunu kendinizi özgür. Bu tüm sorunlar ve pil ömrünü uzatmak yardımcı olur nihai çözümdür.
 
1. One Touch Pil Tasarrufu:
Bu son derece özelleştirilebilir ve kullanımı kolay bir uygulama. Bu çok hızlı ve widget seçim için 3 farklı batarya modelleri ile sadece tek bir tıklama ile uygulamayı açmak için izin verir. Sadece "Güç tasarrufu" moduna tıklayın ve etkinleştirin, çok yakında ayarları gerçekleşen değişimlerin bir sürü görmek mümkün olacaktır. Bluetooth, WIFI, GPS inaktivasyonu, titreşim, ses, ekran ışığı, ekran koruyucu, vb gibi ayarları değişiklikler sadece tek bir tıklama ile ilgili gelmeye başlar. Doğru pil ömrü ve kullanım izleme ve kişinin ihtiyaç ve şartının olarak ayarlanabilir olarak çok uygundur.
. 2. Easy Battery Saver:
Bu etkili ve kullanımı kolay uygulama, pil ömrü kazandırır, hem de onun çalışma genişletmeye çalışır sadece. Bu etkili bir şekilde güç yönetir ve seçim için dört ayar tasarrufu modları sunuyor. Her modda mevcut çeşitli seçenekler vardır. Gitmiş olacak size kolaylık ve pil sorunları olarak başına bir mod seçin. Etkileşimli öğreticiler multitasking ile pil daha iyi ve anlaşma nasıl kullanılacağını gösteren mevcuttur. Alışkanlık kullanarak optimize,% 50'den fazla pil tasarrufu sağlar. Eğer uykuda iken, ciddi uyku çizelgesi pilinizi kurtaracak.
. 3 JuiceDefender - pil tasarrufu:
JuiceDefender doğuştan kullanıcı arayüzü ile bir derece özelleştirilebilir bir uygulama. Otomatik olarak en çok pil drenaj bileşenleri yönetme konusunda çok hızlı ve harika olan keskin fonksiyonları vardır. Bu seçim için 5 önceden ayarlanmış modlar var. Bu pil tüketimini optimize eder ve mobil data, WiFi, 2G/3G geçiş otomasyon sunar. Manuel ayarları ile müdahale etmiyor; kontrol altında güç tüketimi tutmak, izin / bağlantı durdurmak, bu uygulamayı bir kaç önemli özellikleri vardır. Sadece tek bir dokunuşla pil ömrü değerli saat kazanıyor komple bir şekilde yardımcı olur.
. 4 BatteryTime Lite:
Bu uygulama ile pil ömrünü arttırın. Bu sizin mobil pil verimliliği maksimize etmek için gereken tüm özelliklere sahiptir. Her zaman bu app yardımıyla doğru pil yüzdesini görebilirsiniz. O zaman tahminler ve ayrıca kişisel zaman tahminleri görüntüleyerek, sen özelleştirilebilir ana ekran widget'ları oluşturmanızı sağlar. Ayrıca pil ömrünü uzatmak için nasıl ipuçları sağlar.
. 5 2x Pil - Pil Tasarrufu:
Bu akıllıca pil ömrü birçok ekstra saat uzamasına neden mobil veri bağlantısını yönetmek için nihai bir uygulama. Ancak büyük bir arka plan verileri senkronize tutmak pil tüketimi ve veri kullanımını azaltır. O, gece modu destekler listesi, tam olarak şarj bildirim ve düşük pil uyarısı diliyorum. Bir süit özelliği dolayısıyla pil tasarrufu ekran parlaklığını azaltır. Bu uygulama kesinlikle sistem ayarlarını saygı ve telefonunuzun pil bilgileri görüntüleyen ana ekran widget'ları ile sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top