Ve o parlak yeni Samsung Galaxy Nexus Google Android 4.0 Ice Cream Çarşamba günü Hong Kong Sandviç,: Google Android en son sürümünü piyasaya duyurdu.

O ' s hepsi çok iyi ve iyi, ama ne zaman bir i Android smartphone geliyor t? Senin elinde akıllı telefon olacak boşanma belgesi i ng gibi Yüz Tanıma Kilidi ve gibi yeni özelliklerden bazıları zevk için bir yükseltme n ew Roboto yazı?
 

Android 4.0 Ice Cream Sandwich: Ne zaman benim telefon geliyor?. Telefonlar, tabletler, Google, Ice Cream Sandwich, Motorola, LG, Samsung, HTC, Sony Ericsson, ZTE, Huawei, Inq, Dell, Acer, Viewsonic, Özellikleri, Sony 0 Ice Cream Sandwich Google

Hugo Barra, Android ürün yönetimi direktörü, inci olduğunu söyledi e amacı Nexus S çalıştıran Android 4.0 sh almak için o rtly Galaxy Nexus cihazın yayımlanmasından sonra, ancak orijinal Google markalı Nexus One gelmek için sadece çok eski olduğunu th e parti.

Ice Cream Sandwich Samsung

Samsung İtalya conf var i Q2 2012 yılına kadar ancak büyük olasılıkla değil - güncelleme geldiğini rmed. Ice Cream Sandwich olacak h i Galaxy S II, Galaxy Not, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy T de dahil olmak üzere onun high-end cihazlar t a b 7.7 ve Galaxy Tab 7.0 Plus hakkında aynı t i bana.
Samsung Norveç son zamanlarda Samsung Galaxy S II ve Galaxy Not güncelleştirmesi yüzden biz Mart yapmak, Q1 sonunda varacağım olduğunu onaylamıştır.
UPDATE: Samsung Galaxy S Dondurma Sandw almayacaksınız i ch güncelleme
GÜNCELLEME 2: Kullanıcıların cep telefonunuzun pil ile ilgili sorunlar rapor başladı Nexus S Android 4.0 güncellemesi aldın, ancak kısa bir süre sonra Google Nexus S için Android 4.0 güncelleme rollout durdurdu.
GÜNCELLEME 3: Samsung İsrail Ice Cream Sandwich güncellemeleri 15 Mart'ta önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı. Sen sabırla bekledik biz bu konuda çalışıyoruz vaat "Ve 15 Mart geliyor:. Kendi Facebook sayfası aracılığıyla konuşan, o söyledi. Onu satın Galaxy S2 sahiplerinin onbinlerce için Android sürüm 4, ICS, İsrail ya da doğrudan bizden hücresel şirketi. Biz çok fırlatma doğru burada heyecanlıyız, "sen de :) umut
UPDATE 4: Samsung resmi blogunda şu açıklamayı yapar: "Yükseltme Avrupa ülkeler başlayacak i Polonya, Macaristan, Sw dahil es e bugün den yanı sıra Kore ve yavaş yavaş diğer işareti dışarı rulo e ts Android 4.0 ICS. Galaxy Not için yazılım güncellemesi, Galaxy SII LTE, Galaxy Tab 8.9 ve 10.1 yakında takip edecektir. "
UPDATE 5: Cep tüysüz belirli bir açıklamada Samsung söyledi: "Samsung İngiltere Android 4.0 (bir rulo dışarı doğrulayabilirim ben Galaxy S II ce Cream Sandwich) ava olacak i 19 Mart commencing hafta etikel. Ancak, İngiltere'de yazılım yükseltmeleri durumu her ağ bağlı olacaktır ' ın kendi yazılım onayları süreci. "
UPDATE 6: Samsung Galaxy S II için ICS güncelleştirmesi artık İngiltere'de başlamıştır. Üç müşterilerin artık kendi telefon üzerinde olmalıdır, Turuncu şu açıklamada bulundu:
"Biz tüm ICS güncelleme için arıyoruz biliyorum. Biz Galaxy SII için çalışmış olan ancak şu anda bir çıkış tarihi yok teyit edebiliriz. Biz w i daha fazla bilgiye sahip olduğunda ll tweet ya da biz diğer yakışıklı güncelleştirmeleri hakkında bilgi almak zaman. ^ Andy "
7 UPDATE: Biz Samsung Galaxy S II Ice Cream Sandwich Güncelleme ayrıntılı ayrı bir hikaye yarattık.

Ice Cream Sandwich HTC

HTC Cep tüysüz için resmi çizgi şudur: "Biz Android, Ice Cream Sandwich için son güncelleme hakkında heyecan duyuyoruz, ve şu anda bizim yükseltme planlarını belirlemek için kendi özellik ve işlevsellik incelerken Android güncellemelerini Amacımız bütün müşterilerimize vermektir. Her telefonun benzersiz bir donanım, HTC Sense deneyimi ve Android çekirdeği dengelenmesi anlamına geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi.
"Amacımız mümkün olduğu kadar bizim son cihazlar gibi birçok yükseltmek olsa da, biz her telefonun performansını ve ilk kullanılabilirlik sürdürmeye kararlıyız. Belirli aygıt yükseltme planları hakkında daha fazla güncellemeleri için bizi izlemeye devam edin lütfen."
GÜNCELLEME: HTC conf var ben aşağıdaki rmed: "HTC Dondurma Sandviç yükseltmeleri hazır almak zor çalışıyor ve biz ICS yükseltmeleri bizim ilk turda HTC için Mart sonuna kadar dışarı atılır duyurmaktan heyecan duyuyoruz Duyum ​​ve HTC Sensation XE, fo l HTC Sensation XL hemen sonra sonuçlandırılmıştır. "
Şirket confirmin ile HTC EVO 3D, HTC Incredible S, HTC Desire S ve HTC Desire HD sahipleri için umut da vardır g onlar elde edilmez olsa da ben Mart ayında CS güncelleştirme, bazı güncelleştirmeyi elde edilecektir 2012 yılında noktası.
"Ayrıca, Ice Cream Sandwich yükseltme onaylayabilirsiniz HTC EVO 3D, HTC Incredible S, HTC Desire S ve HTC Desire HD bu yıl geliyor olacak. Önümüzdeki haftalarda Ice Cream Sandwich bültenleri hakkında daha fazla güncellemeleri için bir yere ayrılmayın, "HTC ekler.
GÜNCELLEME 2: HTC aw önce kullanıcılara sınırlı sayıda HTC Sensation XE Ice Cream Sandwich güncellemesi onun Avrupa Deneme başlamıştır i kullanılabilir hale der rollout. Bizim HTC Sensation XE Ice Cream Sandwich resim ve hands-on okuyun.
GÜNCELLEME 3: Duyum ​​ve Sensation XE telefonlar için roll-out Şimdi önümüzdeki iki hafta (14 Mart arası) üzerinden yükseltme alma birçok sahipleri ile başladı. HTC, aynı zamanda yükseltme almak için başka İngiltere'de cep telefonu HTC kafiye olacağını ortaya koymuştur.
UPDATE 4: HTC Sensation XE güncelleme İngiltere'de vurdu erken raporlar alıyorsanız.

Ice Cream Sandwich ile ilgili Sony Ericsson / Sony

Sony Ericsson Cep tüysüz için resmi çizgi şudur: "Sony Ericsson şu anda tüm 2011 Xperia akıllı telefon portföyüne Gingerbread 2.3.4 yükseltme yayıyoruz Bu yazılım yükseltmesi seçkin piyasalarda aşamalı bir rulo aracılığıyla dışarı olacaktır ötesinde.. Gingerbread 2.3.4, biz sonraki Android platformu için bizim 2011 Xperia akıllı telefon portföyünü yükseltme planı bizim için hazır.
"Yazılım güncellemeleri ile ilgili Resmi Sony Ericsson iletişim http://blogs.sonyericsson.com yayınlanacaktır."
UPDATE: Sony Ericsson o tarafından 2011 aralığında Ice Cream Sandwich getirerek olacağını 15 Kasım 2011 tarihinde onaylamıştır.
"Orada. Blogda ve Gingerbread ötesinde bizim yükseltme planlarına ilişkin destek forumları burada bir kaç soru olmuştur Biz bugün Android 4.0 veya Ice Cream olarak bilinen Android sonraki sürümü için tüm 2011 Xperia portföyüne yükseltme planı doğrulayabilirsiniz Sandviç, "dedi.
"Biz Android 4.0 yeni özellikler ile mevcut Xperia deneyimi birleştirilmesi üzerinde çalışıyoruz. Bu yükseltme, zamanlama ve global uygunluk blogda burada nedeniyle ders olarak bildirilecektir ile ilgili daha detaylı bilgi."
Olan 2011 Xperia Portföy Xperia ark ve ark S, Xperia OYNAT, Xperia neo ve neo V, Xperia mini ve mini pro, Xperia pro, Xperia aktif Xperia ray yanı sıra Walkman Sony Ericsson Live.
2 GÜNCELLEME: Cep tüysüz Sony Ericsson / Sony aralığında Q2 yenikile olacağını duymuştur. Böylece Nisan ve Haziran (dahil) arasında temelde.
GÜNCELLEME 3: Sony Deta var i güncellemeleri biraz daha açtı, ama yine Xperia Arc S için roll-out, Neo V ve Ray ortalarında başlayan doğrultusunda ilk olacağı doğrulamaktan başka bir tarih, çivilenmiş değil Nisan.
Bunu takiben, Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Aktif ve Walkman Sony Ericsson Canlı Mayıs sonu / Haziran başında etrafında kendi güncelleme alırsınız.
St var ben Sony'nin yeni telefonu Xperia S. güncelleme konusunda hiçbir kelime ll
Sony güncelleştirmeleri yalnızca, yani, sen hav olacak kablo aracılığıyla olacağını eklemiştir e adeta bir OTA güncelleme olmaktan çok, bilgisayarınıza telefonunuzu takın.

Ice Cream Sandwich ile ilgili Asus

"Asus Eee Pad Transformer ICS güncelleme almak olacak - ama biz bu aşamada bir zamanlama sağlayamaz," Asus yapma Cep tüysüz söyledim ben ilk Ice Cream Sandwich tablet t. Asus sonradan Ice Cream Sandwich 12 Ocak 2012 tarihinde Eee Pad Transformer Prime için güncellemenin ardından Eee Pad Transformer dışarı atılacağına onaylamıştır.
UPDATE: Asus Trafo için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi dışarı şimdi. Asus, Facebook sayfasında şirket diyor: "Bizim Eee Pad Transformer TF101 kullanıcılarının çoğu vaat Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi için sabırla bekledi ve biz duyurmaktan mutluluk olduğunu TF101 firmware v.9.2.1.11 için FOTA güncellemeleri ilk dalgası Tayvan bugün başladı. diğer bölgelerde güncelleme olacak FOTA kısa bir süre sonra. "

Ice Cream Sandwich ile ilgili LG

LG Cep tüysüz kadar resmi bir açıklama i ler: "LG Optimus Android telefonlar için en iyi akıllı telefon deneyimi sunan kararlıdır Biz şu anda en son Android işletim sistemi sürümü gözden geçiriyoruz ve bir rollout bizim taşıyıcı ortakları ile bir karar olacaktır. zamanlayabilirsiniz. Özgül telefon modelleri ve güncellemeleri zamanlaması ilgili yerel web sitelerinde veya www.lg.com ilan edilecektir. "
"LG sıkıca LG Ice Cream Sandwich veren olmayacaktır iddia söylentilerini yalanladı (ICS: Unofficial raporları LG geldi rağmen şirket belirterek, Facebook bu debunk kararlıydı Ice Cream Sandwich için LG Optimus 2X güncelleme olmaz LG Optimus 2X için) işletim sistemi güncelleme. Bu söylentiler doğru DEĞİLDİR.
"LG LG Optimus 2X için ICS OS güncellemesi gibi diğer LG high-end akıllı planlama sürecinde şu anda. W belirli modeller için ICS OS güncelleme planıyla ilgili detaylı bilgi i ilan edeceğiz, bir kez ICS OS i s kamuya Google tarafından yayınlandı. LG daha fazla güncellemeleri için bizi izlemeye devam edin lütfen. "
GÜNCELLEME: LG'nin Facebook sayfasına göre, LG w i Nisan ve Eylül 2012 tarihleri ​​arasında ICS Android 4.0 güncellemesi yayıyoruz başlar ll.
"LG bu yıl tanıtıldı LG akıllı telefonlar bir dizi için Ice Cream Sandwich (ICS) OS yükseltme teklif edilecek," LG Facebook aracılığıyla söyledi. "Küresel yükseltme programı küresel bir rulo dışarı tarafından takip edilecektir, 2012 yılının ikinci ve üçüncü çeyreğinde, başlayacak.
LG Optimus LTE, LG 3.0, LG Optimus 2X, LG Optimus Sol, LG benim Dokunmatik Q ve LG Eclipse tarafından Prada telefon: "2012 yükseltmeleri yılının ikinci çeyreğinde aşağıdaki akıllı telefon modelleri için başlayacaktır.
Ancak böyle Optimus Siyah ve Optimus 3D gibi telefonların sahipleri ICS güncelleştirme için Temmuz ayından sonra bir süre beklemek zorunda kalacak:
"Bu yükseltmeleri 2012 yılı üçüncü çeyreğinde aşağıdaki akıllı telefon modelleri için yükseltmeleri tarafından takip edilecektir: LG Optimus 3D, LG Optimus Black, LG Optimus Big, LG Optimus Q2 ve LG Optimus EX," şirket dedi.

Ice Cream Sandwich Motorola

Monte Avrupalı ​​gazeteci, samimiyetle Ice Cream Sandwich başlatıldığı Google'ın Hong Kong duyuru sevk Alain Mutricy, kıdemli başkan yardımcısı portföy ve ürün yönetimi, yeni Android superphone tanıştıran.
Mutricy Motorola RAZR için dizayn edilmişti ve üzerinde başlatılması olacaktır ancak, Android 2.3 Gingerbread, şirketin "2012 başında" at Ice Cream Sandwich telefonu güncellemek için bir planı bulunduğunu vurgulamışlardır.
UPDATE: Şirket şimdi Droid Bionic ve ABD arasındaki Motorola RAZR ve Xoom vers olduğunu onaylamıştır i RAZR Ice Cream Sandwich güncellemesi elde edilecektir on.
GÜNCELLEME 2: Motorola Şimdi Ice Cream Sandwich almak için ilk Motorola cihazları Motorola Xoom Wi-Fi tek, Xoom Aile Edition ve inci olacak, İngiltere'de okuyucuları için söylediği e Motorola RAZR. Işlemlerini Mart ve Mayıs arasında bir tarihte başlayacak.
Daha sonra bekleme başlar.
Motorola Xoom 2 müşteriler için, Güncelleştirme almak için yaza kadar beklemek gerekecek. Motorola güncelleme gelişme olduğunu söyleyerek ve o Q3 bir süre için dışarı almak için çalışıyor olmasıdır. O umurumda olanlar için, Ağustos June.
Bundan sonra kimsenin bulunuyor g güncelleştirme alırsınız ne zaman ya da eğer uess. İngiltere'de okuyucuları için o gruba Cihazlar Motorola Xoom Wi-Fi ve 3G modeli, Motorola ATRIX ve hatta n dahil e WLY MotoLuxe açıkladı ve Motorola Pro +.
Motorola da bir Mini Defy sahipseniz, a +, Milestone 2, Milestone, MB525 Defy, Charm, Flipout, Milestone XT720, Backf Defy onaylamıştır li Eğer boşanma belgesi olmayacaktır p veya Dext i ng tüm güncelleştirmeleri. Eğer şu anda sahip Android sürümü ile sıkışmış sürümüdür.

Ice Cream Sandwich ile ilgili Viewsonic

Derek Wright, ViewSonic Avrupa pazarlama yönetmek, r Cep tüysüz kaynak'tan resmi satırı: "Viewsonic içinde bizim tablet ve telefon ürünleri ile kutu deneyimi büyük bir dışarı sunmaya kararlıyız.

"V350, 7e, 10e değer önermeler olarak ilan edilecek en son ürünlerimizi, Android görsel yönü Android farklı sürümleri için çok değiştirmez Tümünde Viewscene 3D vardır. Şu anda Viewscene 3D ile örtüşen ICS özellikleri değerlendiriyoruz ve nasıl en iyi ", tüketicilerin deneyimini ödün vermeden en kısa zamanda biz olarak tüketicilere bu sunmaya devam

ZTE, Acer, Dell, Huawei ve Ice Cream Sandwich üzerinde kalan

Şimdiye kadar şirketlerin hiçbiri şu anda piyasada mevcut onların akıllı Ice Cream Sandwich (Android 4.0) getirmek olacak olup olmadığını teyit etmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top