Bir nokta veya başka bir anda, hemen hepimizin bazı şeklinde bloglama denedim. Bilgisayarınızda oturarak ve Blogger.com veya cep telefonunuzdan twitter gibi hizmetleri ile mikro-blogging oturum edilebilir olsun, şans size bir şey şansınızı denedim iyi. Heck, hatta AndroidGuys ve favori teknoloji siteleri çok haber "blog" için WordPress kullanır. Eğer bazı şeyler üstüne kalmak ve zaman duyarlı yazılar dışarı itmek ister, diğerleri bilgi her dürtü grev rasgele bit kadar sunmak istiyorum. Neyse ki, cebinizde olduğunu Android telefon sizin ihtiyaçlarınız ne olursa olsun hiçbir yardım için değerli bir araçtır.
Biz mevcut ve isteyen blogcular bir Android telefon şeyleri işlemek için on uygulamaları hızlı bir listede bir araya getirdik. Şimdi, bizim listemizden tüm olarak, biz bu kapsamlı değil, ne de hiç eksiksiz olduğunu biliyorum. Biz sizi dönüp orası. Eğer bloglama amaçlar için kullandığınız bir uygulama varsa, bize geri kalanı ile paylaşmak. Biz check it out böylece uygulamanın adı altında bir yorum bırakın. Zaman geçtikçe, bizim listelerinin bazılarını tekrar ve yeni başlıklar ile onları değiştirmek olacak!
  1. WordPress (Resmi İstemcisi) - ilk Android Market'te girdiğinden beri yavaş yavaş ve sürekli iyileştirilmesi goruntulenmistir. Blogging bir sürü yapmak için ideal bir deneyim olmayabilir iken, başkaları tarafından yapılan çalışmanın taslak oluşturma ve / veya düzenlemek için harika. Herhangi bir görsel editörü ile, temel HTML / PHP / CSS kodlama bilgisine güveniyor yapar. Biz parçaları yararlanır bir tablet dostu sürüm görmek isteriz.
  2. Tumblr (Resmi İstemcisi) basit ve kolay bir blog hizmeti için-Basit ve yalın bir uygulamasıydı. Metin, tırnak, bağlantılar, resimler, vb göndermek için Temiz ve kolay
  3. Posterous (Resmi İstemcisi) - bu keskin görünümlü uygulama ile kişisel, kamusal sitede veya özel gruplar post. Hayır fırfırlar veya dağınıklığı düşünce ne zaman ilham gelirse paylaşmak şekilde almak için.
  4. Blogger (Resmi İstemcisi) - İşin tuhafı, bu Google uygulaması Android Market vurmak için büyük bloglama araçları son. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu yeni makaleler resimler, etiketleri ve daha fazlasını eklemek kullanıcılar oluşturmanıza olanak sağlar. Değil oldukça üçüncü parti alternatifleri gibi zengin özelliklere sahip olarak, Google düzenli olarak güncellemeleri dışarı rulo bekliyoruz.
  5. AnyPost - Daha fazla mikro-blogging konvansiyonel bloglama daha, bu app Ping.fm destekler o eşitler Twitter, Facebook, MySpace ve daha çok. Sizin kelimeler bir fotoğraf ya da coğrafi konum ve baharat Toss.
  6. Blogger-Droid - Google resmi uygulaması yayımladı kadar, bu popüler bir alternatif oldu. Kullanıcılar, görüntülemek, düzenlemek ve silmek mesajlar görüntülerinin yanısıra, yorumları görüntüleyin, ve yorum yükleyebilirsiniz. Hem mevcut ücretsiz (reklam destekli) ve ücretli (3,16 $ ABD) sürümleri .
  7. Pixelpipe - Blogger, TypePad, WordPress, MoveableType, bardak ve LiveJournal dahil 75'den fazla hizmet için bloglar mesaj yönetin. Ayrıca diğer araçları ve Facebook, Flickr, Picasa, Blogger, Twitter, oturaklı ve Dropbox gibi hizmetleri destekliyor.
  8. Moby - Hisse metin, ses, resim ve bir kaç düzine sosyal ağ ve bloglama hizmeti genelinde videolar. Facebook, Twitter, YouTube, WordPress, Blogger, LiveJournal ve Netlog gibi büyük oyuncular destekler.
  9. MyTumblr - muhteşem bir görünüm ve özellikleri zengin bir set ile, bu uygulamayı daha 50.000 defadan fazla indirildi neden görmek kolaydır. Ücretsiz (reklam destekli) ve ücretli tatlar mevcuttur, kullanıcıların, seçeneklerinin tam Pano görüntülediğinizde yazılan her Tumblr türü sunabilir, dizi bildirimleri, Twitter ile entegre, ve ses ve video mesajları.
Şimdi, biz burada iyi bir liste var biliyorum, ama yukarıda listelenen başlıkları üzerinde tercih edebileceğiniz uygulamalar için kaçınılmazdır. Blogunuza bağlı kalmak için Android telefon ne kullanıyorsunuz? Aşağıya bir yorum bırakın ve bize düşünüyor olmalı başka ne bildiriniz!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top