Google bugün Jelly Bean adlı Android sonraki sürümü, duyurdu. Bu bildirimler, hız ve pürüzsüzlük iyileştirmeler bir ton var, ve sen ve takvimde geliyor nerede ne hakkında adında yeni bir özellik Şimdi buna dayanarak size yararlı gerçek zamanlı bilgi verir.

Google Şimdi Gerçek Zamanlı Yararlı Bilgiler With You günceller

What's New in Android 4.1 Jelly Bean
Android 4.1 tartışmasız en havalı özelliği her zaman hayatınızda neyin önemli olduğu hakkında güncel size ulaştırır "Şimdi Google" adı verilen bir özellik vardır. Eğer takvim yılında geliyor bir olay var demek. O, her zamanki seyahat yöntemi anlamaya o seyahat yöntemi kullanarak olaya almak götürecek zamanı hesaplamak ve (orada gezinmek için hızlı bir kısayol ile) çıkmak zorunda olduğunuzda size bildirecektir. Eğer toplu taşıma kullanıyorsanız, bu hatta otobüs durağına almak için götüreceğim zaman faktör olacak.

Restoran ve barlar gibi, sokakta yürümek ve hatta ünlü menü öğeleri bu yerlerde ne olduğunu söyleyecektir gibi de size ilgi yerlerin hepsini gösterebilirim. Bu yaklaşan konukevleri, maç skorları, para birimi dönüştürme size uluslararası yolculuklarda tanırsa, ve daha bir çok durumu hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu hangi awesome, çok fazla bunu kullanmak daha akıllı hale gelir.

Bilgi Grafik Akıllı Arama Sonucu Getiriyor

Google ayrıca çok cool bir şekilde, mobil arama için arama Akıllı Bilgi Grafik ekledi. Eğer bir kişi, yer veya Google anladığı şey için arama yaparsanız, bu bilgileri belirli bir şey ile ilgili bir kart göstereceğim. Eğer hava için arama yaparsanız, bu size değil, sadece arama sonuçları listesi vererek daha hava birçok bilgi içeren bir ekran olacak. Tabii ki, tokatlamak aşağı kartı atlamak ve bunu seçerseniz, normal arama sonuçlarını elde etmek mümkün. Sesinizle arama yapıyorsanız bu size kart gösterdiği gibi, o zaman geri çıkan Bilgi Grafik cevabı konuşma yapacak. Ses tanıma hızlandırdı ve şimdi doğal dil anlamada daha iyi değil. Sesli bayan sesi de güzel ve şaşırtıcı olmayan bir robot olduğunu.

Bildirimler Genişletilebilir ve daha detaylı mı

What's New in Android 4.1 Jelly Bean
Jelly Bean bildirimler artık genişletilebilir, böylece belirli bir bildirimi hakkında daha fazla bilgi almak ve hatta bildirim çekmeceden eylem hakkı alabilir. Eğer bir cevapsız çağrı varsa Örneğin, bir kişi görüntüsü, sayısı, ve onları geri çağırmak için bir düğme göreceksiniz. Siz aynı zamanda bir Gmail ileti gövdesine görmek ve yanıtlamak, diğer tüm katılımcılara e-posta için bir düğme ile takvim etkinlikleri yaklaşmakta ve hatta isterseniz veya oturaklı gibi sosyal ağlar görüşleri (ve muhtemelen, Facebook ve Twitter) cevap arayabilecek . Birisi hisse Google+ bir fotoğraf varsa, fotoğrafın tam çözünürlüklü sürümünü görürsünüz ve +1 olabilir veya bir musluk ile paylaşabilirsiniz.
Varsayılan olarak, çekmece listesinde ilk bildirim genişler ve uzağa tokatlamak üst bildirim olarak, listedeki bir sonraki düz yukarı ve otomatik genişletmek olacaktır. Eğer çekmecede diğer bildirimleri genişletmek istiyorsanız, bir iki parmak tokatlamak ile bunu yapabilirsiniz.

"Proje Butter" Android UI Hız ve Pürüzsüzlük ekler

What's New in Android 4.1 Jelly Bean Hız ve pürüzsüzlük geliştirmek için bir girişim: Google, "Proje Butter" dediğimiz şeyle Android bazen laggy UI geliştirmek için daha fazla adım atmıştır. Bu Dondurma Sandviç de yapmak için talip bir şey, ama bunun yerine pratik UI tweaks Jelly Bean altında-luk gelişmeler (ki Android gerçekten neyin gerekli olduğunu) daha içeriyor gibi görünüyor. Kaput tweaks altında Bunlardan en ilginç olan rampa yukarı bu seninle ilgili yapmak olursanız hızlı tepki böylece ekrana dokunun kısa sürede işlemci dokunmatik yanıt gelişmedir.

Sesli İşlemler Online Vardır

Tüm şey çevrimdışı böylece ses kontrol bahsetmişken, Google ayrıca ses tanıma boyutu küçüldü. Bir metin mesajı ya da sesinizi kullanarak tipi göndermek istiyorsanız demektir, hiçbir internet bağlantısı gerekli, klavyeden çok doğru yapabilirsiniz.

Yeni Kamera Daha Hareketleri Has

What's New in Android 4.1 Jelly Bean
Kamera bir kaç yeni serin jestler aldı. Ne zaman kamera görüntüsü, oradan fotoğraf kitaplığı sağ aracılığıyla kamera rulo ve tokatlamak görüntülemek için sola kaydırın yapabilirsiniz. Eğer daha geniş bir görünüm istiyorsanız, size tarayıcı veya Ice Cream Sandwich tanıtıldı multitasking ekranlarında yapabileceğiniz gibi, fotoğraflarınızı herhangi silmek için fotoğraflarınızın film şeridi ve tokatlamak kadar görüntülemek için çimdik olabilir.

Ana Ekran otomatik sığdır Widgets boyutlandırır

Son olarak, ana ekran widget'ları düşmesi zaman otomatik olarak ekranda yeniden düzenler hangi çok güzel yeni bir özellik vardır. Eğer başka bir ekrana bir widget taşımak istiyorsanız söyleyin, ama bu widget için yeterli yer yoktur. Bu otomatik simgeleri yeniden düzenlemek ve bu çok harika olduğu, mükemmel bir uyum yüzden widget boyutlandırmak gerekir.
Bu Jelly Bean tek yeni şeyler değil, ama onlar havalı vardır. Ayrıca yeni Android Kiriş özellikleri (sadece onları bir araya dokunarak Bluetooth hoparlörler ile eşleştirdiğinizde yeteneği gibi), yeni giriş dilleri, görme engelli kullanıcılar için erişilebilirlik özellikleri ve daha fazlasını içerir. Jelly Bean arkasında aşağıdaki diğer telefonlar ile, Temmuz ayı ortasında Galaxy Nexus, Nexus S ve Motorola Xoom için hazır olacaktır. Yeni bir sen harika görünüyor düşünüyorum bu özelliği, ya da ekledi isterdim şey var mı? Yorumlar bu konuda konuşun, ve en iyi Jelly Bean özellikleri şimdi almak için nasıl kontrol ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top