Bahar ortaya çıkmıştır, yaz köşeyi - dışarıdan almak ve şekil almak için zamanı geldi. Biz de, iPhone-sahibi meslektaşları formda kalmak için kendi kalori ve kilometre takibi için uygulamalar bol var biliyorum, ama bol Android Market sağlıkla ilgili uygulamalar vardır.
Burada almak ve formda kalmanıza yardımcı olacak sekiz hayli yüksek ücretli ve ücretsiz Android uygulamaları vardır. Özellikle millet açık olsun yardımcı olacak uygulamalar için ise Hava güzel - - Sen öneriler var ise bizim yorumların içinde onlar hakkında iletebilirsiniz.

1. CardioTrainer + Yarış

Derecelendirme: 5 yıldızlı
Fiyat: $ 2.99
İndirilme: 1000-5000
Bu uygulama kendi en iyi kere yenmek için kullanıcılar zorlayan bir yarış uygulama ile ücretsiz CardioTrainer birleştirir. Motivasyon özellikleri o tam olarak ne kadar arkasında veya önünde kullanıcının söylüyorum bir ses ile tam bir sanal yarış simülatörü içerir. Yarış modülüne ek olarak, ücretsiz CardioTrainer uygulaması Android Market'te başka 2,99 $ mal olacak bir kilo kaybı modülü ile gelişmiş olabilir.

Kullanıcı yorumları:
O kadar motive beri "Bu harika çalışıyor! Ben kolayca benim önceki zamanlarda yeniyorum. Peki Droid done! "
"Mükemmel çalışan koç."

2. Fast Food Kalori Sayacı

Oy: 4 yıldız
Fiyat: $ 1.99
İndirilme: 1000-5000
Eğer kilo izlemeye çalışıyoruz bile, fast food cazibesini karşı bazen imkansızdır. Eğer aceleniz veya Frosty için ani bir özlem var olsun, bu uygulamayı çok fazla kızarmış, mayonez-sırılsıklam, lezzetli atıştırmalıklar yıkıcı etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir. App 72 fast food restoranlar neredeyse 9.000 ürün için veri izler ve hizmet vermektedir. Veri kalori, yağ gram lif, karbonhidrat ve protein içerir. Bu uygulamayı, Fast Food Kalori Sayacı Lite ücretsiz bir versiyonu da bulunuyor.

Kullanıcı yorumları:
"İyi bir kaynak, ancak daha sık güncelleştirilmesi gerekiyor."
"Ben zaman zaman, akşam yemeği beri benim diyet sopa yardımcı olur."

3. Endomondo Sports Tracker

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirme: 10K-50K
Bu koşucular, bisikletçiler, Joggers, rollerskaters / kaykaycılar, ya da sadece zaman zaman bir yürüyüş almak istiyorum millet için harika bir uygulama. Bu sizin zaman, mesafe, hız ve yükseklik izlemenize yardımcı olur ve egzersiz programı geçmişini tutar. App ilerleme daha ayrıntılı bir analiz için izin vermek için, web sitesine ek olarak Google Maps ve ses çalma ile bütünleştirir.

Kullanıcı yorumları:
"Sorunsuz çalışır. Mükemmel sosyal bütünleşme. Şiddetle tavsiye edilir. "
"Iyi. Ben bu tarz pek çok diğer uygulamalar denedim ve hiçbiri Endomondo doğruluk ve hızı ile karşılaştırıldığında. "

4. FatSecret tarafından Kalori Sayacı

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirme:> 250K
İşte onların kalori ve diğer besin izlemek isteyenler için basit bir araçtır. Bu uygulama aynı zamanda kendi fitness ve kilo hedeflerine ulaşmak için bir kullanıcı için önerilen günlük alım miktarı rakamlar ve gıdalar bir çırpıda bulmak için yerleşik bir barkod tarayıcı vardır. Dedikleri gibi, "daha sen biliyorsun ..."

Kullanıcı yorumları:
"Gerçekten benim diyet sopa yardımcı olur ve gıdaların bir yeri vardır."
"Çok kullanışlı ve tarayıcı işlevi kayalar."

5. AllSport GPS

Oy: 4 yıldız
Fiyat: $ 9.99
İndirilme: 500-1,000
Bu uygulamayı Android Market spendier tarafında, ancak birçok kullanıcı özellikleri hakkında rave. AllSport GPS kullanıcıları yandı yolları, mesafe, zaman, hız ve kalori izlemenize olanak sağlar. Kullanıcılar haritalar, sanal yarışlar, indirilebilir yolları, yükseklik ve hız grafikleri olsun. Bu uygulama aynı zamanda Facebook üzerinde de dahil olmak üzere, egzersiz çevrimiçi paylaşmanıza olanak sağlar.
Kullanıcı yorumları:
"Büyük app."
"Bazen GPS sinyali vermek ve onu size eksik veri verecektir."

6. Bira Gut Spor

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: $ 0.99
İndirilme: 100-500
Eğer bu bahar ve yaz içmeyi planladığınız tüm bu ayaz bira ve caipirinhas gelen boş kalori alımını endişe ediyorsanız, bu sizin için uygulaması olabilir. Calorically konuşma - - ve egzersiz için ihtiyacınız olduğunda bir içki güvendesin zaman söyler. Hatta egzersiz türlü ne yapabileceğini gösterir ve ne kadar uzun.

Kullanıcı yorumları:
"3 saat [...] yürüdü ve ben bira bir bok yük Kazanılan görmekten mutlu oldu."
"Yüzerek terbiye ve ben banked kaç içki söyle bana sahip seviyorum."

7. Mutlak Spor

Oy: 4 yıldız
Fiyat: $ 4.99
İndirilme: 1000-5000
Eğer bir all-in-one uygulama, gıda alımı, egzersiz rejimi ve fitness hedeflerinize izlemek istiyorsanız, Mutlak Spor check out. Bu tür istatistikler, grafikler, gıda analizi ve veri online yedekleme gibi özellikleri içerir.

Kullanıcı yorumları:
"I love it! Bunu kullanmak için zaman yapmak zorunda, ama bunu taahhüt ediyoruz eğer. "
"Eğer barkod tarama eğer mükemmel olurdu."

8. Backpacker GPS rotaları

Oy: 4 yıldız
Fiyat: $ 9.99
İndirilme: 100-500
Gerçek açık havada sevgilisi için, ya da vahşi evinizde hissettirmek için küçük bir mobil desteği ihtiyacı olanlar için, Backpacker taşınabilir bir gezi veritabanı ve kişisel navigasyon cihazı sağlar. Siz resim ve vids coğrafi etiket, kendinizi izleyebilir, seyahatleriniz ve haritaları indirebilirsiniz paylaşabilirsiniz. Best of all, kullanıcıların Backpacker dergisi okuyucuları ve editörler tarafından onaylanan gezileri dahil olmak üzere binlerce yakındaki parkurları bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top