Eğer bir Android cihaz var ve zaman zaman kendinizi öldürmek için birkaç dakika ile rocker off sıkıldım bulursanız, size zaman geçirmek için eğlenceli ve kolay bir yol için Android Market gezindiğiniz olasıdır.
Biz göz için 10 mükemmel oyun topladım. Bazı ödenir; çoğu ücretsizdir. Bazı hatırlayacağım klasikleri knockoffs ve bazı nefis orijinal. Bazı bazı sen boşluk yardımcı olacaktır, düşünüyorum, ama hepsi bir göz değer sağlayacaktır.
Size beğeneceğinizi umuyoruz, ve bizim yorumların içinde Android için favori rahat oyun iletebilirsiniz!

1. Ne Doodle Lite

Oy: 4.5
Fiyat: Ücretsiz
İndirilme: 50.000-250.000
Bu uygulama kazandı Android Developer Challenge 2 , 2009 yılında ve hızlı Android sahipleri arasında bir favori oluyor.
Ne Doodle oyun modları, sosyal özellikler ve daha bir dizi ile gerçek zamanlı, çok oyunculu, Pictionary gibi oyun. Anahtar kelime için görüntüleri çizim veya diğer kullanıcının çizim temsil edebilir ne kelime tahmin döner alır. Lite sürümü kolay oyun modu ile sınırlıdır. App ücretli sürümü 2,99 £ (yaklaşık $ 4.50 USD) için Android Market'te mevcuttur.

2. 2-Oyuncu Reaktör

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirme:> 250,000
İki Oyuncu Reaktör küçük, hızlı, tepki oyunudur. Bu kelime-renk eşleme gibi farklı modlar, şekiller, bir labirent ve diğerleri bir fare bir dizi aracılığıyla refleksleri ölçer. Aksine gerçek bir multiplayer eylem online oyun daha, oyunun hem pay aynı yakışıklı olarak bir arkadaşı ile çalınacak içindir.
Genişletilmiş bir 4-player sürümü 1,99 £ (yaklaşık $ 2,99 USD) için de kullanılabilir.

3. Doodle Jump

Derecelendirme: 3,5 yıldız
Fiyat: 3,49 $
İndirilme: 10.000-50.000
Bu popüler iPhone oyunu da Android üzerinde doğrulanabilir isabet. Bir yay serisi, jet paketleri ve daha fazla grafik bir kağıt kadar kullanım kılavuzları "Doodler". Oyun aynı zamanda yol boyunca yenmek için "kötüleri" ile meydan okuyor. Yalnız tasarım için, bu güzel oyunda yüksek puan kazanır.

4. Kaçırma!

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirme:> 250,000
Kaçırma 's öncül gülünç büyüleyici. Sürü, eksik yabancılar dostlarımıza büyükbaş kaçırılan ve UFO onları ruhlu uzaklıkta takip etmek zorunda.
Grafikler sevimli, oyun bir zaman katil olmak yeterince zordur, ve app Android cihazınızdan titreşimli ve ivmeölçer özelliği iyi kullanır.

5. Cep Empires Online

Oy: 5
Fiyat: Ücretsiz
İndirme:> 250,000
Multiplayer oyun hayranları için, bu rahat başlığı mükemmel olabilir. Pocket Empires yapmanıza olanak sağlar ", hasat [ve] fethetmek inşa," onun sloganı göre.
Oyun bina konum şehir, işe ya da yakalamak için 30'dan fazla yaratıklar, ve bireysel istatistikleri için yaklaşık 100 donanımları tam bir barut eklemek için 10'dan fazla benzersiz yapılar bulunmaktadır. Onun zaman tabanlı sistem kolay kısa hamlelerle oynamak için yapar.

6. Line Rider

Derecelendirme: 3,5 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirilme: 10.000-50.000
Burada fizik ile ilgili hepsi bir oyun. Daha sonra satır, bir kaykay üzerinde küçük yeşil robot robot "sürmek" Onları çizmek için olsun. Sol-sağ hatları zeminler, ve sağdan sola çizgiler tavanlar vardır. Sen rampalar, yarım boruları, ziggurats oluşturabilirsiniz - sadece hayal edebileceğiniz yüzeyi her türlü ilgili.
Ne olduklarını olmak fiziği ile, aynı zamanda bir duvar içine bir uçurum ya da çökertilmesi kapalı robotun dalış gönderebilirsiniz.

7. Magic Gem Lite

Oy: 4 yıldız
Fiyat: Ücretsiz
İndirilme: 50.000-250.000
İşte o rahat oyun dökmeyen hayranları için bir tatlı küçük Bejeweled klon. Hepimizin alışık basit, tanıdık oyun: Renkli taşlar yok aynı renk satırları oluşturmak için takas ve benim daha fazla Mücevher değiştirilir. Eğer bölgeyi için biraz zamana ihtiyacım var zaman zihin-uyuşturucu ve için mükemmeldir.
Fiyatı 0,99 TL olan ücretli sürümü 34 "maceralar" 20 "düşer," ve daha iyi görevler de vardır.

8. Colorix HD

Derecelendirme: 4,5 yıldız
Fiyat: € 1.99 (yaklaşık $ 2,99 USD)
İndirilme: 500-1,000
Bu Tetris benzeri bir oyun grafik departmanı. Colorix tamamen koz Tetris güzel, HD kalitesinde animasyon etrafında döner 3D mermerler bulunmaktadır. Oyunu oynamak oldukça benzer, ancak oldukça şekil sıralama fazladır, üç renkli mermer grupları sıralama olacak. Dikkat edin, bu oyun son derece bağımlılık ve zorlu olabilir.

9. Belediye Başkanı

Rating: 3 Yıldız
Fiyat: € 1.99 (yaklaşık $ 2,99 USD)
İndirilme: 500-1,000
Bu SimCity klonu kendi şehir kurmak ve dünya sıralaması almak sağlar. Eğer inşa Kent ayrıca cihazınızın duvar kağıdı olarak görüntülenebilir. Para bir oyuncunun hesabına her 10 dakikada eklenir, bu yüzden aralıklı oyun için mükemmel bir seçimdir. Oyunu oynamak hızlandırır ve özellikleri şehrin nüfusu büyüdükçe eklenir.

10. Guitar Hero World Tour

Derecelendirme: 3,5 yıldız
Fiyat: 4,49 $
İndirilme: 10.000-50.000
Bu konsolu, klasik aynı zamanda Android Market'te bir hit haline geliyor. Oyun davul ve gitar rock sağlar ve diğer GHWT kullanıcılar ile canlı oynayabilirsiniz. Oyun 15 yüksek kaliteli ses parçaları ile paketlenmiştir. Her oyuncu her ay yeni bir şarkı alır.
Oyuncular ayrıca istatistikleri kontrol ve oyun arkadaşı web sitesinde online bonus içerik alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top