android ekranEğer bir blogger sadece arkadaşlarınız kendi Android kurulumu göstermek isteyen birisi Android uygulamaları ekran görüntülerini alarak ya da ekran görüntüsü alma sürecinin bir ağrı olabilir olsanız. Android 4.0 ekran görüntüleri almak için yerleşik bir yol sunarken hala Android işletim sisteminin daha eski bir sürümü kullanıyorsanız, o küçük teselli.

Ne var cihaz olursa olsun, cihazınız köklenme olmadan bir ekran görüntüsü alabilir. Ama cihazınız köklendirme bazı düzgün hileler sunuyor - Android 4.0 kullanıyor olsanız bile. Bir web tarayıcısı üzerinden kablosuz cihazınızı sallayarak ya göre ekran görüntüsü yakalanabilmektedir.

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Android 4.0 veya üstü kullanıyorsanız, bu kolaydır. Sadece aynı anda basın ve basılı tutun Cilt Aşağı ve Güç düğmeleri. Sen ekran kaydedildiği belirten ekranda bir animasyon göreceksiniz. Android için Galeri'ye ekran kaydedecektir. Galeri uygulamasını başlatın ve ekran görüntüleri görüntülemek ve paylaşmak için Ekran dokunun.

Android SDK

Google'ın Android SDK kullanarak herhangi bir Android cihaz üzerinde ekran görüntüsü yakalanabilmektedir. Eğer Android SDK kurduktan sonra yapmanız gereken tüm USB kablosu ile bilgisayarınıza Android telefonunuz veya tabletiniz bağlayabilir ve SDK kadar yangın olduğunu.
Bu kurmak için en kullanıcı dostu bir uygulama değildir, ama bunu kurduktan sonra kullanmak kolaydır. Biz SDK kurulumu ve ekran görüntülerinin alınması için bir rehber var.

ekran android

Aşot aka Android Ekran Yakalama

Aşot bilgisayarınızdan Android cihazınıza ekran görüntülerini almak için ücretsiz, açık kaynak kodlu bir yoldur. Bu Android SDK yüklü ve düzgün yapılandırılmış gerektirir. Aşot bilgisayarınızda Aşot uygulama Android ekranının yakın gerçek-zamanlı streaming de dahil olmak üzere Android SDK ekran özelliği fazla avantajlar sunar. Sen SDK gibi, Yenile düğmesini tıklayarak tutmak zorunda kalmazsınız. Daha fazla bilgi için, bizim Aşot örneklerde check out.
ekran android

Üretici Kısayollar

Bazı üreticiler kendi ön-Android 4.0 cihazları içine özel ekran kısayolları oluşturmak. Örneğin, Galaxy Note ve Galaxy S II (pre-Ice Cream Sandwich sürümler) dahil olmak üzere birçok Samsung Android cihazlar üzerinde, bir ekran görüntüsü almak için aynı anda home ve Güç düğmeleri basabilirsiniz - pratikte, basmanız gerekir ve Home düğmesine basılı tutun, sonra hızlıca Güç düğmesine basın. Galaxy S üzerinde, tuşuna basın ve Geri düğmesi ve Güç düğmesini basılı tutun veya Geri düğmesine basarak ve Home tuşuna çift dokunarak deneyin.
Farklı ön-Android 4.0 cihazlar farklı kısayollar çeşitli kullanın - bir Google vermek ve cihazınızın dahili bir ekran kısayol hakkında bilmiyorum olduğunu bulabilirsiniz.
ekran android

Cihaz Özgü Uygulamalar

OS içine Bu üretici-özel kancalara bazı uygulamalar ekran görüntüleri almak için kolay kullanımlı, üzerinde cihaz yol sağlamak için izin verir. Örneğin, Samsung Galaxy S, Galaxy Tab ve Galaxy S II (pre-ICS) kullanıcıların kullanabileceği Ücretsiz Ekran Yakalama Kısayol kendi telefonları köklenme olmadan ekran yakalamak için.
Aygıta özgü bir uygulama başka bir örnektir AndroSS Tegra cihazlarda root erişimi olmadan Android ekran görüntüsü yakalanabilmektedir. Bir aygıta özgü uygulama cihazınız için varolup olmadığını emin değilseniz, arama Google Play Mağazası ve görmek.
ekran android almak

Kök Apps

Eğer çemberler yukarıda yerine sadece bir ekran uygulamayı yüklemeye üzerinden atlamak zorunda nedeni Android güvenlik modeli olduğunu. Android uygulamaları cihazınızın ekranını görüntülemek için izin vermez - bu bir güvenlik sorunu olabilir. Örneğin, kötü niyetli bir uygulama, çevrimiçi bankacılık oturumlarını casusluk olabilir. Uygulamalar ekran almak isteyebilir hiçbir izin yok.
Ekran görüntülemek için bir uygulamaya izin vermek için, Android kök gerekir. Android köklendirme sonra, Google Play root gerektiren birçok ekran uygulamalardan birini yükleyebilirsiniz. Seçim için birçok seçenek çoğu uygulamalar ödenmiş olmasına rağmen. Vardır aScreenshot benim için çalıştı ücretsiz bir uygulama. Sen, cihazınız sallayarak bir bildirim dokunarak veya bir gecikme ayarlanması dahil, çeşitli şekillerde bir ekran görüntüsü alabilir. Diğer uygulamalar benzer özelliklere sahiptir.
ekran android almak
AirDroid , biz dizinde kapalı ettik harika bir ücretsiz uygulama, aynı zamanda köklü cihazlarda ekran destekler. Siz web tarayıcınız üzerinden kablosuz ekran görüntülerini alabilir. AirDroid de bir tarayıcı cihazınızın birçok diğer yönlerini kontrol edebilirsiniz.
android ekran

Nasıl Android cihazınızda ekran görüntüleri almak mı? Yorum bırakın ve bize tercih hangi yöntemi bildirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top