Her ne kadar ben bize Android hayranları itiraf etmekten nefret ediyorum eminim, Siri oldukça serin. Pek çok zaman çalışır ve bir marifet gibi biraz pazarlanmaktadır rağmen yinede bazı oldukça iyi kullanımı vardır. Tabii ki, sorun burada Siri sevmiyorum ve başka bir şey denemek isterseniz, Apple iPhone üzerinde senin için zor olduğunu çıldırtır olduğunu. Burada Droid diyarında ancak biz bu sorunu yok ve bu yüzden, biz geliştiriciler bizim için koyduk harika uygulamalar herhangi bir sayı seçmek mümkün olacaktır. Şimdi Google Şimdi Jelly Bean Kullanıcıları soruyorum olarak yapmak özelliği de, zaten daha fantezi olabilecek tüm özellikleri teklif farklı türü bu uygulamalar oldukça iyidir. Android Başlıklar kez daha, iyi, kötü ve başka bir Top Ten ile çirkin yoluyla gidelim!
10. Angie Beta

Bu uygulamayı şu anda beta olmasına rağmen uygulama yapabileceği hiçbir sıkıntısı yoktur. Bunu bariz Hava ne gibi ve web'de arama dahil olmak üzere farklı şeyler bir dizi, sorabilirsiniz. Bunun ötesinde uygulama aynı zamanda mağaza ve restoranlara yakın tarafından bulacaksınız. Devs öyleyse, neden takılıp kalmayın uygulaması hakkında geribildirim arıyor ve neyin ne olduğunu görün.

Mağaza Bağlantı oyna
9. Jeannie (Siri gibi)

Pannous, bu app arkasında geliştiriciler size satıyor olsun veya olmasın Apple sevmediğim ne kadar bağlıdır olsun veya olmasın bağlıdır "gibi Siri" olarak Jeannie bağladıkları. App kendisi, steroid Ses Eylemleri gibi biraz sen Şimdi S Voice ve Google ile benzer sonuçlar sunmak için ona atabilir komutları gibi Siri bir dizi vardır. App grafik fantastik değil iken ücretsiz, düşük, düşük fiyat için yapılan iş almak gibi görünüyor.
Mağaza Bağlantı oyna
8. Mehmetçik

Beta hala bir app, Robin bazı ciddi tarzı ile yardımcısı işlevsellik sunar. Bu, kaygan görünüyor kaygan davranır ve bazı ve daha sonra cevap vereceğiz komutları olağan gamı ​​var. Robin benzersiz satış noktası arabada büyük olacak telefonun yakınlık sensörü içeren bir jest yapmak sadece ihtiyaç uygulamayı etkinleştirmek için olmasıdır. Destek ekibi de çok aktif olduğu, hangi her zaman önemlidir.
Mağaza Bağlantı oyna
7. Omega - Sanal Asistan
Hiçbir sonuna kadar parlatılır oldu gibi pahalı tarafında biraz olsa da, Omega kesinlikle görünüyor. Bu asistan sadece orada size Sci-Fi hayranları için cazip olabilir - bu gibi, burada - bazı açık HAL türünü tim burada var gibi. Omega komutları gibi aradığınız şey olabilir biraz daha maceracı türleri zamanki dizi cevap verecektir. Onların web sitesi sizin de ihtiyacınız olabilecek tüm komutları vardır. Harika bir app, eğer biraz pahalı.
Mağaza Bağlantı oyna
6. Speaktoit gelen Yardımcısı

Orada normal Siri-alikes gelen biraz farklı bir şey arıyor olsaydı, o zaman onların 'Asistan' ile geri Speaktoit. Bunun yerine her zamanki konuşmak ve önünüzdeki görüntülenen cevap Yardımcısı kategori üzerinde orijinal ve belirgin dönüş alır. Farklı formları bir dizi alır - hangi - gerçek bir asistanı ile sunarak uygulaması konuşmak veya yardımcısı doğal yazmanız için size soracaktır ve yardımcısı yapmak istediğini anlayacaksınız. Sadece bunu konuşmak ve uygulamayı halletmek istediğini çıkarmaz, belirli komutları hatırlamak zorunda değilsiniz.
Mağaza Bağlantı oyna
5. Skyvi (Android için Siri)

Bazen en iyi fikir sadece mümkün olduğunca orijinaline yakın sopa, bu ne BlueTornado bile Android için Siri olarak bağlantılarını, bunların uygulama ile yapmış olduğunu. O ses asistanı oyunu gelince Skyvi kesinlikle kendi tutar. Şeylerin geniş bir liste ile Skyvi ob da komutu çalıştırmak olabilir, hem de eklenti olarak bu asistanı zorlayıcı bir seçim yapar. Şu anda, app beta, yine aynı zamanda sınırlı bir süre için ÜCRETSİZ yüzden, ben acele edin derim!
Mağaza Bağlantı oyna
4. Everfriends - Sanal Görevlileri

Bu listeye gerçekten benzersiz ek Everfriends, tam anlamıyla elinizdeki asistan koyar sanal bir asistan olmak zorundadır. Biraz garip görünüyor olsa da, uygulaması kavramı etrafında sunabileceği çok şey var, karakterler, çoğu kadın ve tuhaf bir Gizmo lookalike chracter bir numara var. Everfriends olağan şeyler you1ve ferahlatıcı bir şekilde beklemek için geldim ve kesinlikle daha eğlenceli hava tahminleri ve web aramaları yaparak, bu cephede sunar sunmaya odaklanmış. Bu asistanlar o kadar biraz nakit sorar yüksek sesle konuşmak olsun tutmak, ancak ücretsiz akılda.
Mağaza Bağlantı oyna
3. Vlingo Virtual Assistant

Size bir sürü üzerinden Vlingo orada duymuş olacak ve Ses Eylemleri ile Android 2.2 vurmadan önce olmasaydı bundan sonra, oyun deposunda ücretsiz gitti ve her sürümü ile daha iyi elde edilmiştir, çünkü yaptım. Ne dışında kalan Vlingo setleri lehçe olduğunu, bu uygulamalar bir sürü onlar da beta veya küçük bir adamcağız saplısın, bazı gerçek güç ve büyük bir özellik seti var ama. Geliştiriciler sayesinde uygulamayı sağlam ve güvenilir pazarında deneyim.
Mağaza Bağlantı oyna
2. AIVC (Alice)

Minimal ve güçlü bu uygulamayı açıklayan zaman akla gelen iki kelime vardır. App arkasındaki ekip AIVC kolayca telefon en iyi arkadaşın olabilir emin olmak için çaba sarf ediyorlar. Onlar Alice cevap verecektir komutların büyük bir miktar vardır ve çoğunlukla o da kabul edelim, gibi güzel sorular konum konum, istediğin bir şey biliyorum, sana bir soru sorabilir. AIVC iyi telefonu en çok kullanılan uygulama haline gelebilir.

Mağaza Bağlantı oyna
1. EVA ve EVAN Sanal Görevlileri

Bu çifti dijital gün için günlük yaşamın bir çok ile görmek ve yapmak gibi Bu iki en popüler sesli asistan uygulamaları arasındadır ve bunların tam sürüm bir uygulama için oldukça pahalı iken, bunu ödeme pişman olmayacaksınız böylece tarzı. Onlar sürümleri bir çiftiz, EVA ve EVAN, böylece bir hanımefendi ya da bir adam asistan isteyip istemediğinize bağlı olarak al. Bu asistanlar gerçekten gelecekte yaşıyorsanız bu adamlar fantastik yapım, böyle Insteon ile ev otomasyonu gibi yanı sıra spesiyaller ile gel! Eğer denemek istiyorsanız seçebilirsiniz yüzden aşağıda Play mağazasında geliştirici sayfasına götürür.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top