Açıklama / Google Translate

Joe Dever en Lone
Hem uzun süredir meraklıları ve yeni hayranları için yeni bir gamebook tecrübesi: Dünyaca ünlü yazar Joe Dever efsanevi Kai Rab oynadığı yeni bir macera oluşturmak için Forge Cevap ve Atlantyca Eğlence ile çalıştı .

YOUARE HEROVİDEO OYUN
Sihirli cilt açın ve Magnamund efsanevi dünya girin: karakter yaratmak ve kendine özgü özellikleri ve özel güçleri ,güçlü Kai Disiplinler onu özelleştirmek .
Hikaye yolunuzu olun ve tutum dayalı seçimler yapmak ama dikkatli olun : onlar nihai zafer için size yol açabilir ... ya da ölüm .

KENDİNİZİ İSPAT
Mücadele , mastering öldürücü silah ve teknikleri gerçek heyecan hissediyorum : şeyler zor olsun , hiçbir zar gidiyoruz . Kılıç, mace ve eksenleri : bir kalkan veya çift wielding donatılması tarzınızı tanımlar.
Size düşman üzerinde kenar kazanmak gerekiyor mu ? Bu Mindblast , Hayvan Akrabalık , Sixth Sense veya Kamuflaj olarak Kai Disiplinler , gücünü açığa çıkarın ...
... Ve henüz bitmedi : Ayrıca Güneş'in Kılıç olarak bilinen güçlü Sommerswerd , hatta Darklords en acımasız memurları arasında en güçlü yenmek için hizmetinizdedir.

KURT VE DÖNÜŞ
Geri 80'lerde , Joe Dever Lone Wolf adlı destan doğurur . Birçok çağdaş oyun fantastik kurgu ve bu Gamebooks için rol paylaşım sayesinde kendi tutkusunu keşfetti ,doğrusal olmayan kitaplar nerede " Eğerkahraman " .
EğerKai al , ya da paketi yeni bir üyesinin kıdemli bir üyesi olsun , Joe Dever en Lone Wolf epik bir hikaye , zorlayıcı mücadele , derin karakter özelleştirme ve büyük replayability ile meşgul olacak !
Indir Joe Dever en Lone Wolf şimdi ve "Kar Blood "1. Yasası oynamak . Rockstarn bir sınır köyü kurtarmak ve Helgedad en Darklords en kötü planları ortaya çıkarmak !

Sommerlund ve Kai için !

İNDİRME LİNKLERİ



Görüntüler:
Joe Dever's Lone Wolf - screenshotJoe Dever's Lone Wolf - screenshotJoe Dever's Lone Wolf - screenshot

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top