HTC M7 görsel ortaya çıktı!


Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, son dönemde segmentin lider firmaları arasında ki yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor. Firma 2012 sonlarına doğru ilk 1080p Full HD akıllı telefon modellerini sunarak bir ilk gerçekleştirmişti. HTC şimdi de yeni amiral gemisi HTC M7′yi sunmaya hazırlanıyor.

HTC M7‘ye ait olduğu iddia edilen bir akıllı telefon resmi ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sizlere sunduğumuz render görüntüsüne göre oldukça farklı bir tasarım karşımıza çıkıyor. Yeni akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında kesin bir bilgi ise bulunmuyor. İddialara bakacak olursak eğer, dört çekirdekli işlemci (Nvidia ya da Qulacomm‘un yeni nesil yonga setleri olabilir), 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera olarak belirtebiliriz.

Ekran olarak 4.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde Full HD ekran ile geleceği tahmin edilen HTC M7 bu sayede 468ppi piksel yoğunluğu ile de göz dolduracak. HTC yeni akıllısını gelecek ay sonlarında İspanya Barcelona‘da düzenlenecek olan MWC 2013 Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtabileceği de gelen bilgiler arasında.

HTC bu yeni akıllısı ile Galaxy S IV, iPhone 5/5S ve Xperia Z gibi diğer firmaların amiral gemileri ile rekabete girecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top