Açıklama
Müzik insanları harekete geçirir; birleştirir, rahatlatır ve hatta doğru müzik insanları harika şeyler yapabilmeleri için motive eder. Poweramp müthiş şeyler yapabilir.
3 yıldır Google Play Store’de bulunan 1 numaralı premium müzik oynatıcısı Poweramp, hatasız ses verişi, eşsiz bir dengeleme sistemi, müthiş crossfade özelliği ve popüler müzik biçimlerinin neredeyse hepsini desteklemesiyle Android İşletim Sisteminin mevcut en etkin müzik oynatıcısıdır. Hayatınızdaki en mantıklı $3.99 değerindeki harcamayı diğer 1 milyon kullanıcı gibi siz de Poweramp’e yapın!
Henüz denemediyseniz deneme sürümüne bir şans verin.. Deneme sürümü 15 gün boyunca kesintisiz olarak Poweramp’I kullanmanızı sağlayacaktır. Böylece, yalnızca Poweramp’in yaşatabileceği bir müzik deneyimini yaşabileceksiniz. Neden Poweramp’I almanız gerektiği için birkaç neden arıyorsanız işte ikisi:
- Tüm güncellemeler ücretsiz: Poweramp’ı bir kez aldıktan sonra, Unlocker olduğu sürece tüm gelecek güncellemeler ücretsiz.
- İşine bağlı bir müzik oynatıcısı: Poweramp, sunulabilecen en güzel müziği sunmak için çok çalışıyor ve amacımız bunu da ileriye taşımak. Poweramp, harika bir müzik oynatıcısından çok daha öte
Poweramp konusunda daha fazla bilgi almak ve Google Play Hediye kartları, tabletler, telefonlar ve daha fazlasını kazanmak için Twitter’da (@Poweramp2) bizi takip edin! 
Gelişmeleri kaçırmamak için Facebook (https://www.facebook.com/Poweramp.Android) sayfamızı beğenin.
Müzik deneyimlerini geliştirmek için arkadaşlarınıza bizi önerin ve #PowerampLifestyle keyfini yaşasınlar!
==========
***Herhangi bir lisans sorunu yaşarsanız lütfen hem Unlocker, hem de Poweramp Trial’ı (ana uygulama) güncelleyin.
***Unlocker’ı Poweramp sitesinde aldıysanız, Market Unlocker ile farklılık gösterdiğinden güncelleme yapmayın. Mevcut Unlocker’u kullanmaya devam edin.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top