HorseWorld 3D My Riding Horse doğal yaşama en yakın oyunlardan biridir, oyunda yapılması gereken tek şey biniciliktir. Her ne kadar böyle söylememiz oyunun kolay olduğunu sanmamıza sebep olsa da, binicilik başlı başına yeni bir mecradır. At ile aranızdaki bağları kurmak, korumak ve geliştirmenin yanı sıra, atınızın sağlığına ve bakımınıda önem vermelisiniz. Unutmayın, yavaş atın çiftesi ağır olur.
Tivola Publishing GmbH tarafından iOs yüklü mobil cihazlar için geliştirilen HorseWorld 3D My Riding Horse, atlarla kurulması gereken ilişkiyi ve dostluğu sanal hayata taşımayı amaçlamış bir oyun, bu oyunda yapmanız gereken tek şey binicilik, lakin tüm adımlarıyla. Atınızı tımar etmekten tutun, eğitimlerde beraber düşmelere kadar herşey bu oyunda gösterilmeye çalışılmış durumda. Oyun süresince olmasada ilk etapda sizlere neyin, nasıl ve neden yapılması gerektiği gösteriliyor. Atınızı yıkamak, nalını temizlemek, yelesini taramak, sünger banyosu ile gözlerini yıkamak yani kısaca aranızda güven bağlarını oluşturmak için gerekli tüm adımlar size gösteriliyor. Güven sağlamadan atınızla eğitime başlayamazsınız, aynen bunun gibi bir sürü aşamadan geçmek zorundasınız.
HorseWorld 3D My Riding Horse en çok çocukların oynaması ve atları daha iyi tanıması için gerekli bir oyun olsa gerek. 9 Mayıs 2013 tarihinde piyasa sürülmüş olan bu iphone, ipad oyunu yaklaşık 50 mega bytelik bir dosya büyüklüğüne sahip ve ipod touchlarda da oynanabilir durumda. Doğal yaşam, hayvan simülasyonu, ücretsiz iTunesda!

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
HorseWorld 3D: My Riding Horse - screenshot
HorseWorld 3D: My Riding Horse - screenshot
HorseWorld 3D: My Riding Horse - screenshot
HorseWorld 3D: My Riding Horse - screenshot

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top