Android NavigasyonAndroid Navigasyon

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda ''Android Navigasyonm'' adlı programı sizlerle 
paylaşacağım.Bu program sayesinde cihazınızı muhteşem bir navigasyona çevirebilirsiniz,yapmanız gereken sadece anlattıklarımı iyi okuyarak,harfiyen uygulamak.Lafı uzatmadan programa ve kurulumuna geçmek istiyorum.

Tüm Linklerin RAR ŞİFRESİ : ozut

Not: Altta paylaştığım indirme linklerine erişip programı indirmek için linke tıkladığınızda karşınıza çıkan  sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Programı Kurmak İçin Gereksinim: Android 2.2+
  
ÖNEMLİ NOT:

Altta anlatıklarımı harfiyen uygulamalarına karşın kapanma sorunu yaşayan arkadaşlara şöyle bir önerim var.Sd kartınızda resimlerin bulunduğu ''DCIM'' adındı bir klasör bulunmakta,bu programın ismini DCIM1 yapın,sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir.

Android Navigasyon Kurulum:

  1. Aşağıda verdiğim güncel Türkiye paketini indiriniz.Rardan çıkardıktan sonra İGO isminde bir klasör çıkacak.Bu iGO klasörünü SD karta kopyalayınız.
  2. Aşağıda cihazınıza uygun çözünürlükteki dosyayı indirip rar klasöründen çıkan İGO klasörünün içindeki dosyaları, Sd kartınızdaki İGO klasörünün içine kopyalayıp içindeki apkyı kurunuz.

Güncel Türkiye Paketindeki Igo Klasörünün İçindeki Dosyalar:
Android Navigasyon Kurulum




Aşağıda herhangi bir indirme linkinden indirdiğiniz İGO klasörünün içindeki dosyalardır.Alttaki bu dosyaları content ve licence dosyalarının altına kopyalayın ve apk dosyasını kurun ki program sorunsuz çalışabilsin.

Android Navigasyon Kurulum

Güncel Türkiye Paketi İçin İndirin:
Paketin içinde en güncel türkiye haritası bulunmaktadır.

320x240 Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

480x320 Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

960x540 Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

1024x600 Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

1024x768 Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

1280x720(Samsung Galaxy S3,HTC One X,Sony Xperia S,HTC Desire S,Nexus 7) Çözünürlüklü Cihazlar İçin:

Galaxy Note Serisi İçin:

Eğer Android Sürümünüz 4.1 İse İndirin!:
Jelly Bean 4.1 sürümlerde ses çalışmıyorda bu altta verdiğim indirme linkinden indirdiğiniz dosyalar ile bu sorunu halledebilirsiniz,sesin çalışabilmesi için aşağıdaki "JB android sound" dosyasını indirin.Sd kartınızdaki igo dosyasının içine kopyalayıp kurun.Sorun hallolacaktır.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top