Traffic Racer, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. Şehirde seçtiğiniz araba ile birlikte dilediğiniz herşeyi yapmanızı sağlayan oyun gerçekten çok heyecanlı.
Kendi arabanız ile sokaklarda yapamadığınız sürat ve makas atma gibi hareketleri Traffic Racer'da yapabiliyorsunuz. Muhteşem grafik ve ses efektlerine sahip olan oyunda gerçekçi bir sürüş tecrübesi sizi bekliyor.
Oyundaki amacınız, kalabalık trafikte yapabildiğiniz en yüksek süratte aracınızı kullanarak gidebildiğiniz kadar uzun mesafe yapmak ve yüksek puan almak. Yarışlardan kazandığınız paralar ile yeni araçlar alabilir veya kendi aracınızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca elde ettiğiniz puan sonucu dünya üzerindeki oyuncular arasındaki yerinizi oyun içerisinden görebiliyorsunuz.
Özellikler:
  • Muhteşem 3 boyutlu grafikler
  • Gerçekçi araç kontrolü
  • 17 Farklı araç seçeneği
  • Çöl, karlı yol, şehir dışı ve şehirde gece olmak üzere 4 detaylı mekan
  • 4 farklı oyun modu (Sonsuz, Çift yön, Zaman Karşı ve Serbest Sürüş)
  • Arabanızın görünümünü düzenlemeniz için çeşitli jant ve boya seçenekleri
  • Türkçe dil desteği
Traffic Racer'ı oynarken hızlanmak için ekranın sağına ve yavaşlamak için ekranın soluna dokunmanız yeterlidir. Ayrıca oyun içerisinde ne kadar hızlı sürerseniz o kadar puan kazanırsınız. Saatte 100 kilometreden fazla hızla giderken araçları yakınından geçerek sollamak size ekstra puan ve para kazandırır. Çift yön modunda ise karşı şeritten giderek ekstra ve puan kazanabiliyorsunuz.
Sizde bu heyecanlı ve etkileyici araba yarışı oyununu oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Görüntüler:
Traffic Racer - screenshotTraffic Racer - screenshotTraffic Racer - screenshotTraffic Racer - screenshot

Traffic Racer v1.6.5 Para Hilesi, Mod, Sınırsız Para, Hileli, Money Mod İndir - Android Hile Yükle Blog!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top