Samsung Galaxy S IV görseli mi ortaya çıktı?
Akıllı telefon segmentinin lider ismi Samsung son dönemde sunduğu amiral gemisi Galaxy S III ile yüksek satış rakamlarına ulaşırken, firmanın sonra ki amiral gemisi hakkında iddialar, spekülasyonlar ortaya çıkmaya devam ediyor. 2013 içerisinde, yüksek bir olasılıkla yaz aylarında satışa sunulması beklenen yeni model merakla bekleniyor.






Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ün nasıl bir tasarım vedonanım ile geleceği henüz firma tarafından belirtilmese de internette bir çok iddia yer almakta. Bunlara bakacak olursak eğer 4.99″ büyüklüğünde ve 1080p Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelmesi beklenen yeni amiral gemisi 2GB sistem belleği içerecek.
Yonga seti olarak ise 2Ghz saat hızında çalışan ve dört çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren Exynos 5 Quad ile gelecek. Grafik işlem birimi ise Mali-T658 olacak. Arka yüzünde 13MP, ön yüzünde de 2MP kamerabulunduracak. İşletim sistemi olarak da Google Android 4.2.1 Jelly Beanile sunulacak.
Samsung Galaxy S IV ile ilgili bir de görsel geldi. Ortaya çıkan görsel,Galaxy Note III‘e benzer tasarıma sahipken, “Home” tuşu olmaması dikkat ekiyor.
Siz ne dersiniz yeni amiral gemisi böyle bir tasarımla gelebilir mi?





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top