Google çalışılacak en iyi şirket!
Dünya genelinde bir çok şirket bulunuyor. Size haberlerini sunduğumuz şirketler teknoloji alanında faaliyet gösterirken, kimisi de enerji, perakende, giyim, yiyecek, içecek gibi alanlarda yer alıyorlar. Özellikle büyük firmalar sundukları avantajlar, çalışma koşulları, maaş politikaları ile herkesin çalışmak istediği yer olarak da karşımıza çıkıyor.


Fortune dergisinin sunduğu bir haber oldukça dikkat çekici. Dergi çalışmak için en iyi 100 şirketi listelemiş. Listenin en başında ise 34.311 çalışana sahip olan Google yer alıyor. Google son dönemde hem yazılım hem de donanım olarak en dikkat çekici firmalar arasındaydı. Google özellikle sunduğu spor ve eğlence kompleksleri ile oldukça seviliyor.

Diğer firmalara bakacak olursak eğer SAS, CHG Healthcare Services, The Boston Consulting Group, Inc ve Wegmans Food Markets, Inc ilk 5 arasında yer alan firmalar arasında. Yonga seti üreticisi Qualcomm 11. sırada kendisine yer bulmuş. Mercedes- Benz 30. sırada yer alıyor. Intel Corporation 68. sırada, Microsoft Corporation 75. sırada yer alan diğer önemli firmalar arasında kendine yer bulmuş durumda.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top