Eğer sizde bir Fifa 14 aşığıysanız ve kilitlerin açık olduğu yamayı indirmek istiyorsanız, buyrun APKlar. Sizler için internet üzerinden birçok sitelerin arasından seçtiğimiz yama ve APKlardır.
Mobil platform oyunlarının günümüzde önemli bir yer edinmesinden sonra,PC ve konsollara geliştirilen efsanevi oyunlar geçtiğimiz yıllardan itibarenmobile taşınmaya başlandı. Bunların en büyük örneği olarak gösterilebilecek oyunlardan biri şüphesiz ki EA Sports’un FIFA serisidir.
EA(DÜŞMANIYIM), dokunmatik ekranlar için kontrollerini baştan aşağı yenilediği ve konsol kalitesine yakın grafiklere sahip olan FIFA 14’ü, bu yıl iOS veAndroid platformları için ücretsiz olarak sunularak mobil oyunculara büyük bir sürpriz yaptı.
FIFA 14’ü ilk açtığınız zaman sizleri bir rehber karşılıyor. Bu rehber sayesinde oyunda kullanacağınız kontrol seçenekleri belirleyebilirsiniz,ister dokunmatik ekranlar için geliştirilmiş tek dokunuş sistemini seçebilir,isterseniz de klasik tuş kombinasyonuyla olan yön tuşları ve aksiyon tuşlarını kullanabilirsiniz.Oyunu iPad gibi geniş ekranlı bir cihazda oynayacaksanız tek dokunuş sistemi ile daha rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz.Mobil oyunlardaki grafiklerin gelişmesi, FIFA 14’ü de etkilemiş gibi görünüyor. Neredeyse PlayStation 2 ayarında grafiklere sahip olan oyunda; futbolcuların yüzlerinin, sahaların, topların ve hakemdokularının başarılı bir şekilde geliştirildiğini söyleyebiliriz.
Özellikle futbolcuların birbirleriyle çarpışmaları ve topun hareketlere vermiş olduğu tepkiler oyunda göze çarpan unsular arasında yer alıyor.


  1. APK'yi kurun.
  2. Wifi açıp, Data dosyasını Wifiden çekin.
  3. Oyuna Girin.


Görüntüler:
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot
FIFA 14 by EA SPORTS™ - screenshot

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top