Gameloft'un kasım ayında duyurusunu gerçekleştirdiği GT Racing 2: The Real Car Experiance, Google playda'daki yerini aldı.

2011 yılında yayınlanan GT Racing: Motor Academy'nin devam oyunu niteliğindeki yapım, yarış simülasyonlarından hoşlanan mobil oyunculara hitap ediyor. Mercedes - Benz ortaklığıyla geliştirilen GT Racing 2, kaliteli grafikleri ve geniş araç yelpazesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Gerçek pistlerden esinlenilerek hazırlanan pistlerin yer aldığı yapımda 37 farklı üreticinin elinden çıkan toplamda 67 farklı araç bulunuyor. Modifiye edilebilen bu araçlar görsel anlamda değişime uğramasa da, performans bakımından daha iyi hale getirilebiliyor. Sürüş deneyimini etkileyen hava değişimlerinin yaşandığı GT Racing 2 pistlerinde gece gündüz döngüsü de gerçekleşiyor. 

Tek oyuncu modda tüm pistlerin en iyisi olmaya çalıştığımız yapımda çok oyunculu moda da yer veriliyor. Diğer oyunculara meydan okumayabileceğiniz çok oyunculu modda takım oluşturarak ya da takımlara katılarak arkadaşlarınızı başarılarınıza ortak etmek de mümkün. 

Sunduğu yarış deneyimiyle Real Racing 3'ün en yakın rakibi konumundaki GT Racing 2, abartılı Free to Play yapısıyla da Real Racing'i aratmıyor. GT Racing 2'de tek bir kuruş harcamadan başarıya ulaşmak mümkün olsa da, bu bir hayli zaman alacakmış gibi görünüyor. GT Racing 2: The Real Car Experiance'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.
GT Racing 2: The Real Car Experience  oyundan atma sorunu çözüldü#

İNDİRME LİNKLERİ


Görüntüler:
GT Racing 2: The Real Car Exp - screenshot
GT Racing 2: The Real Car Exp - screenshot
GT Racing 2: The Real Car Exp - screenshot
GT Racing 2: The Real Car Exp - screenshot
GT Racing 2: The Real Car Exp - screenshot

3 yorum:

 
Top