Samsung, Galaxy S III için uzun zamandır beklenen Android 4.3 güncellemesinin dağıtımına ilk olarak Amerika'da başlamıştı. Güncelleme daha sonra Avrupa'ya sıçramış ve ilk aşamada SIM kilitli cihazlar için dağıtıma başlanmıştı. Android 4.3 güncellemesi dün itibariyle İngiltere'de Galaxy S III'ün uluslararası versiyonu için resmen başladı.
Samsung'a yakınlığı ile bilinen SamMobile'ın iddiasına göre Güney Koreli üretici Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesinin dağıtımını durdurdu. Buna sebep olarak ise güncelleme neticesinde birçok kullanıcının rapor ettiği pilin erken bitmesi, Wi-Fi bağlantısında kopmalar, performans düşüklüğü, telefon donmaları ve kilit ekranın tepkisiz kalması gibi sorunlar. İngiltere'de kimi kullanıcılar güncellemeyi yapmış olsa da, şu an için kullanıcıların en güncel yazılım yüklü şeklinde bir uyarı karşılaştıkları bildiriliyor.
Benzer güncellemenin Galaxy Note II için de söz konusu hatalardan dolayı bekletildiği iddia ediliyor. Konuya ilişkin Samsung cephesinden resmi bir açıklama bekleniyor. 


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top