Not Doppler firmasına ait olan hepinizin yakından tanıdığı Earn to Die oyununu uzun zaman önce eski sürümü ile paylaşmıştım üzerinden bir hayli zaman geçti şimdi yeni sürümü ve MOD yani PARA HİLELİ olarak paylaşmak istiyorum. Earn to Die'yi daha önce tarayıcınız üzerinden flash oyun olarak oynamışsınızdır eminim
oldukça kaliteli ve sürükleyici bir oyundur. Zombi dolu bir çöle düşüyoruz elimizde bulunan araçlar ve ekipmanlar ile çölü geçmeye çalışıyoruz bu uğurda karşımıza çıkacak zombileri ezmemiz gerekiyor ilk başlarda gördüğünüz ufak zombilere aldanmayın ilerleyen bölümlerde dev zombileri görünce şaşırabilirsiniz. Oyun içerisinde 3 mod bulunmakta Story yani hikaye, Hallowen ve Championship modları son 2 modu açabilmek için 1.modu bitirmeniz gereklidir. Oyunumuz MOD olduğu için son araç olan askeri kamyon ile oyuna başlarsınız. Normal şartlarda 1.0.6 sürümünü FULL yapmanız için ROOT gereklidir ancak oyunumuz MOD olduğu için ROOT'a ihtiyacınız yoktur. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 1.11$'dır. Dediğim gibi FULL sürümdür.

Oyunumuzdan Görüntüler



Earn to Die 1.0.6 FULL MOD APK - PARA HİLELİ
Kurulumu
Earn to Die 1.0.6 FULL MOD APK - PARA HİLELİ dosyamızı indirip rardan çıkaralım içerisinden 2 adet dosya çıkacaktır;
  • Earn.to.Die.v.1.0.6
  • Earn.to.Die_injector
Olmak üzere önce Earn.to.Die_injector dosyamızı kuralım ve açalım 2-3 saniye sonra durduruldu hatası vererek kapanacaktır merak etmeyin normaldir. Son olarak oyunumuzun APK'sı Earn.to.Die.v.1.0.6 dosyamızı kuralım (Oyun kurulumunu yaparken Earn.to.Die_injector' kaldırmayın üzerine kurulacaktır oyun)

2 yorum:

  1. indirdim hileli değil

    YanıtlaSil
  2. full para var ve en iyi araba alınarak tüm özellikleri en sona getirilmiş teşekkür ederim

    YanıtlaSil

 
Top