İnternet üzerinden anlık olarak yazılı ve sesli görüşmelere imkan tanıyan Viber’a yeni bir özellik daha kazandırıldı! Bas-Konuş özelliği Viber 4.0 ile artık cebinizde! Hemen güncelleyin!

Operatör şirketlerinin sunduğu SMS ve Arama hizmetlerinin yanı sıra internet üzerinden daha iyi bir ses kalitesi ve daha hızlı bir mesaj iletimi sunan sosyal mesajlaşma uygulamaları güncel kalmayı başarıyor.

IOS, Android ve Windows Phone 8 işletim sisteminde kullanıcı beğenisine sunulan Viber, yeni bir güncelleme daha sundu. Geçtiğimiz günlerde lider anlık sosyal mesajlaşma uygulaması WhatsApp’da da karşımıza çıkan “Bas-Konuş” özelliği, şimdi de Viber kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Viber, 4.0 sürümü ile Bas-Konuş özelliğini kullanıcısına sunarken öte yandan tasarım uyumluluğu sorunu da ortadan kaldırıyor.

Mesajlaşma alanında farklılık gösteren Viber’a 1000’den fazla ifade de eklendi. Güncelleştirilen Viber’i Google Play Store’dan indirmek için buraya, App Store’dan indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top