WinRAR 4.20 Final Türkçe - 32bit ve 64bit - Full

Program Bilgisi
Sürüm: 4.20 Final - 32 ve 64 bit 
Dil:Türkçe

En güvenilir arşiv programlarından olan WinRAR 4.2 sürümüyle karşımızda.

WinRAR 4.2 sürümünde 2 önemli nokta ön plana çıkıyor eski sürümden %30 daha hızlı arşivleme, arşiv açma yeteneği ve eskisine oranla Blu-ray arşiv tiplerinde daha etkili kullanım sağlıyor.

WinRAR programı dünya üzerinde en çok tercih edilen RAR arşivleyici ve arşiv yönetim programı olarak gösterilebilir. Bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR en çok kullanılan arşiv formatları ZIP ve RAR desteğinin yanı sıra bir çok başka formata destek sunuyor ve gelişmiş arşivleme özellikleri ile profesyonel bir yazılım olduğunu kanıtlıyor.

RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre daha fazla dosya sıkıştırma özelliğine sahip. Bu farklılık da sıkıştırma işlemi yapıcak kişilerin RAR formatını kullanmasında en temel unsurlardan biri oluyor. WinRAR desteklediği arşiv formatları RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arasından herhangi birini RAR formatına dönüştürebilme yeteneğine de sahip. Arşiv dosyalarında belirli text dosyaları ve dosyalarda arama yapma özelliği de arşivlerin içlerini karıştırırken size çok yardımcı oluyor.

WinRAR 4.20Final - Tr - 32bit ve 64bit - Full

İndir: Winrar Full 4.2



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top