Turkcell SMS paketinde neler var
Turkcell SMS+ paketinde neler var?
Turkcell kullanıcılarına müjde!

Yeni SMS hizmetiyle artık mesajları yönlendirme, istenmeyen numaralardan gelen mesajları engelleme ve SMS'leri e-postada arşivleme ya da mesajlara otomatik imza ekleme artık mümkün oluyor.

Bu yenilik tüm Turkcell aboneleri için geçerli. Bu paketin içeriği SMS+, SMSYönlendirme, SMSEngelleme, SMSArşivleme ve OtomatikİmzalıSMS'den oluşuyor.


SMS engelleme servisi abonelere çeşitli hizmetler sağlıyor.SMS almak istediğiniz kişilerle ilgili 100 kişilik bir izin listesi oluşturabiliyorsunuz.Ayrıca herkese açık bir SMS alımı belirleyip engellenecek 50 kişiyi belirleyebilirsiniz.SMS engelleme servisinde sadece kişiler arası SMS'ler engellenebiliyor.

Daha önceden aramalarda kullanılan çağrı yönlendirme artık SMS'lerde de SMS yönlendirme olarak yapılabilecek. Farklı bir numara belirleyip telefonunuz kapalı iken veya evde unuttuğunuz cep telefonunuza gelen SMS'i SMSYönlendirme hizmetiyle alabilirsiniz. İsterseniz e-posta adresinize de SMS'ler gelebilecek.

Ayrıca şirketler içinde önemi büyük olan elektronik imza SMS servisinede geliyor. Turkcell'in kullanıcılarına hediye ettiği 40 karakterle elektronik imzanızı belirleyip SMS'ler de otomatik olarak gönderebiliyorsunuz.

Gerekli bilgileri saklamak isteyenlerde SMS Arşivleme sayesinde özel mesajlarını saklayabilecek.

Bu hizmetten yararlanmak isteyenler KDV dahil olmak üzere ek olarak 1,99 TL ödeyecek.Gençlere özel olarak SMSPlus paketi sayesinde SMS ihtiyaçları hem karşılanıyor hemde SMS+ hizmetinden bedavaya faydalanabiliyorlar.

Peki ben sadece bir tane hizmetten yararlanmak istiyorum diyorsanız aylık olarak 0,99 TL ödemeniz yeterli.

SMS+ paket aboneliği için SMSPLUS yazarak 2222'ye mesaj göndermeniz yeterli. Gelin sizde Turkcell'in yeniliğini deneyin!



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top