Deep Freeze 6 Sınırsız Kullanım Full İndir

Sistem Koruyucu ve Sıfırlayıcı Sınırsız Key İçindedir Deep Freeze Full İndir 
Deep Freeze artırılmış güvenliği, Windows 7 destekli arayüz ve koruması ve en son sürümü ile kullanıcılarının kullanımına sunulmuş durumda.
Deep Freeze ile bilgileriniz artık asla bozulamayacak. 0 korunarak herzamanki gibi kalacak. Programı ilk kurduğunuz gün veya programı aktif olarak başlattığınız andan itibaren her ne yapılırsa yapılsın resetleme sonrası bilgisayar ilk halini alıyor. Temiz ve sorunsuz bir sistemi o şekilde dondurduğu için; virüs, wormveya yalnışlıkla silinen bir sistem dosyası bilgisayarlarınıza zarar veremez.
Ayrıca tek sürücünüz varsa ve bazı depolamanız gereken dosyalar varsa program sanal bir sürücü açarak ve o kısma dokunmayarak gerekli dondurma işlemine devam ediyor ve bu da size büyük bir kolaylık sağlıyor. Her resetten sonra bilgisayar istediğiniz duruma geri dönecektir. Sistem dosyaları dahi silinse bu sorun olmayacaktır.
Kısacası Deep Freeze; saldırı ve program bozulmalarına karşı kesin çözüm. Deep Freeze bilgisayar konfigurasyonunu korur ve ilk haline kolaylıkla getirir. Kullanıcı ne tür bir işlem yaparsa yapsın, bilgisayar sadece kapatılıp açılarak ilk haline alınabilir. Bu sayede bakım maliyetleri çok düşer ve hatta kalmaz. Virüs ve zararlı programlardan bağımsız bir ortam elde edilmiş olur.
Deep Freeze, tümleşik Windows korumasında sınırsız örnekleri ile kayıtlara geçmiştir. Deep Freeze, ağ yöneticilerine desktop işlemlerinde kolay, 0 başarı sağlar ve yazılım teknik desteğini en aza indirir. Deep Freeze, saldırıya karşı tamamen savunmasız bilgisayarı anında korur ve başlangıç konfigürasyon ayarlarını muhafaza eder. Kullanıcı bilgisayarda ne değişiklik yaparsa yapsın, tüm değişiklikleri yok etmek ve bilgisayarı eski durumuna almak için tekrar başlatmak yeterlidir. Bilgisayar ortamı artık yönetim ve bakımda daha kolaylaşır, ve pahalı bilgisayar bileşenleri 0 kapasitede çalışabilir. Sonuç, tamamen korunmuş ve paralel ağ; virüslerden ve istenmeyen programlardan bütünüyle uzak bir ortam.
Programı kaldırmak için ise önce Deep freeze'i deaktivite (pasif) etmeniz sonra kurulum dosyasını tekrar çalıtırıp uninstall seçeneğini seçmeniz yeterlidir, kaldırma işlemi otomatik olarak devam edecek ve Deep Freeze bilgisayarınızdan kalkmış olacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top