Teknoloji - iPhone' lara Klavye Sürprizi!

Apple markası için üretilen aksesuar çeşitlerine ve bolluğuna alışmıştık fakat bu klavye sürpriz oldu. Yeni TypeSmart Keyboard eskiye özlem duyanlar ve dokunmatik ekranlarla çok rahat mesaj yazamayanlar için ortaya çıkmaya hazırlanıyor.
Özellikle iPhone 4 ve iPhone 4S modelleri için üretilen bu cihaz hem bir kılıf hem de bir klavye görevi görüyor. Bu cihazın sağ tarafında yer alan klavye istenildiği zaman telefonun üzerine kapatılabiliyor. Böylelikle dokunmatik ekranda çıkan klavyeyi fiziki klayve vasıtasıyla kullanabiliyorsunuz. Bu cihazın diğer bir versiyonu daha üretilecek. Bu versiyonda tuş takımı 360 derece dönerek telefonun arka kısmına  girerek kayboluyor.

SpikeType Smart herhangi bir bluetooth bağlantı noktasına gerek duymuyor. Gereken finansman sağlanabilirse cihaz ilk önce siyah ve beyaz modellerle piyasaya sürülecek. Taliplisinin çok olacağını düşünüyoruz. Zira dokunmatik ekranları kullanmak her ne  kadar eğlenceli olsa da mesaj yazmak için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. 


Bu ürün eğer piyasaya çıkarsa çok kişide göreceğinizden emin olabilirsiniz. Konuyla ilgili fikirlerinizi yorum yap kısmına yazabilirsiniz.






0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top