Archos GamePad Oyun Tableti Çıktı
Archos Marka Androidli Oyun Tableti

Apple firmasının öncülüğünde hayatımıza giren tablet bilgisayarlar herkesin ilgisini çekiyor. Tabletler o kadar yaygınlaştı ki, bir çok ilköğretim okulunda öğrenciler tablet kullanıyor. Tabletler hayatımızın bir parçası haline gelme yolunda ilerliyor. Bir çok insan tableti android uygulamaları ve oyunlarıyla hoş zaman geçirmek için tercih ediyor. Bu inkar edilemez bir gerçek. İşte tablet kullanıcılarının bu eğilimini iyi farkeden Archos adlı fransız firması çok akıllıca bir ürün geliştirmiş. İşte karşınızda Archos GamePad oyun tableti! Gelin bu ürünü hep beraber inceleyelim.

Yeni Nesil Oyun Tableti Archos GamePad

Hepinizin bildiği gibi tablet bilgisayarlar iyiden iyiye hayatımıza girmiş durumda. iPad tabletlerin öncülüğünde, sektör gelişmiş ve ürünler çeşitlenmiş durumda. Artık herkesin bütçesine hitap eden tabletleri piyasada bulmak mümkün hale geldi. Hatta Bim' lerde dahi arada sırada uygun fiyatlı tabletler satılıyor. iPad çok pahalı olduğundan kullanıcılar alternatif arayışlara yöneliyor. Artık çok rahatlıkla 200 TL' ye, içinde android işletim sistemi olan bir tablet almak mümkün.

Archos GamePad Oldukça İnce Tasarıma Sahip

Fransız firması Archos bu pazardaki açığı çok güzel analiz etmiş olacak ki bu ürün ortaya çıkmış. Archos'un GamePad'i, tablet bilgisayarını yalnızca oyun oynamak ve uygulamalarla zaman geçirmek isteyenleri hedefliyor. Bu cihazla oyun oynamak gerçekten çok kolay. Zira tabletlerin tümünde olan dokunmatik ekran zorunluluğu bu üründe ortadan kalkmış durumda. Ürün bildiğimiz tabletler gibi dokunmatik olarak da kullanılabiliyor. Fakat bu durum oyun oynarken sıkıntı olabiliyor. Cihaz üzerindeki tuşları istediğiniz gibi atayıp, oyunları bu tuşlarla oynayabiliyorsunuz. Kim android oyunlarını, el konsollarındaki gibi oynamak istemez ki? 

Archos GamePad Oyun Tableti Arka Görünüm

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini çalıştıran ürün 16 adet kontrol düğmesine sahip. 7 inç boyutundaki kapasitif ekranın çözünürlüğü ise 1024 x 600 piksel. 1.6 GHz hızında çift çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM ile donatılan cihaz 330 gr ağırlığında. Archos oyun tableti 8 GB dahili hazıfaya sahip. MicroSD kart kullanılarak 64 GB'a kadar yükseltilebiliyor.




PSP veya Nintendo 3DS gibi profesyonel el konsollarını almaya gücü yetmeyenler için oldukça cazip olan bu ürünün fiyatı ise 150 Euro. Bizce oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu tablet+oyun konsolu karışımı cihaz çok iyi bir fikir. Yeterince iyi tanıtımı yapıldığında, piyasayı kasıp kavurması hiç de zor değil. Zira uygun fiyatı, şık ve ergonomik tasarımı ve zengin özellikleriyle bir çok insanın dikkatini çekeceği kesin. Archos GamePad şimdilik yalnıca Avrupa'dan alınabiliyor. Ülkemizde de satışa sunulma ihtimali bulunan bu yeni nesil tabletler, Amerika'da ise 2013 'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Ürünü daha iyi incelemek isteyenler için bir tanıtım videosu ekledik. Bizi takipte kalın...




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top