Promosyonlu Uçak Biletleri

Uçaklar icat edilmeden önce her ne kadar araba olsa dahi ülkeler arası yolculuk tam bir eziyetti. Yolların uzunluğu bir yana ülkeler arası yolculuk edilmesi sebebiyle güvenlik açısından da sıkıntılar yaşanmaktaydı. Bazı ülkelere ise arabayla gitmek mümkün olmadığı için gemilerle yapılan yolculuklar ayları almaktaydı.
     Fakat uçak bu tip yolculuklarda çekilen sıkıntılara ilaç gibi geldi. Uçaklar sayesinde saatte 700-800 kilometre kat edilerek gidilemeyecek bir ülke kalmadı. Artık dünya haritası üzerinde bir birine en uzak iki ülke arasında bile tek seferde uçak yolculuğu yapılabiliyor.
     Ayrıca insan taşımanın yanında kargo şirketleri uçaklar sayesinde insanların kargolarını ülkeler arasında taşıyabiliyor.Hızlı kargo ile 1 saatte kargomuza çok uzaktada olsa ulaşabiliyoruz..Savaş alanında da kullanılan gelişen teknolojili uçaklar ise düşman ülkelere korku saçıyor.
     Uçak teknolojisinin gelişmesiyle birlikte bu yeniliklerden faydalanma şansımız doğmuş oldu.Uçaklar artık yolculukta da en çok kullanılan ulaışım aracı oldu.Birçok havayolu şirketi yaptıkları kampanyalarla yolcularına şehirlerarası arası seyahat etme fırsatını sunuyor.Bazı dönemlerde yapılan kampanyalarla birlikte uçak biletini çok daha ucuzada alabiliyoruz.Onurair havayollar ve atlasjet havayollaru bu dönemde yaptıkları kampanyalar ile birlikte diğer havayollarına göre bir adım daha öne çıktılar.Onur havayolları biletleri  önceden alındığı takdirde uyguladığı indirim sayesinde şehirlararası yolculuğu daha düşük fiyatlara çekiyor.Özellikle gidiş-dönüş uçak biletlerinde daha çok indirim yapıyorlar.Gidiş-dönüşte her 2 uçuş içinde aynı firmayı seçtiğiniz için size o havayolu firması biraz daha indirim yapıyor.Mesela fiyat üzerinde %10'luk bir indirim daha yapıyor.Atlas jet airlines uçak bileti için ise yine aynı şekilde bu kampanyalardan uygulayarak müşterileri kendi firmalarına çekmeye çalışıyorlar.
    Bu indirimlerden faydalanarak uçak biletimizi ucuz fiyatlardan alabilir ve uçak yolculuğunun tadını çıkarabiliriz.İnternetteki sayfaları takip ettiğmiz sürece uçak biletimizi ucuza alma şansımız artar.Çünkü promosyonların haberleri internet üzerinden veriliyor , ve yine internet üzerinden satışa çıkartılıyor.Eğer iyi bir internet takipçisi değilsek, ucuz biletler kaçırabiliriz.Televizyon reklamlarında raslama şansınıza kalır.Ama intenetten devamlı takip edersek önceden ne zaman biletin satışa çıkartılacağını öğreniriz ve ona göre biletimizi alırız.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top