Acer Aspire V5 dokunmatik notebook
Acer Aspire V5 dokunmatik notebook!
Acer Aspire V5 serisi dokunmatik notebooklar Türkiye'de!

Acer Aspire V5 Serisi, çoklu hareket özelliğine sahip içerik tüketimini iyileştirmek ve Windows 8 tarafından sunulan avantajlardan yararlanmak için 10 noktalı dokunmatik bir ekran ve daha geniş bir izleme paneli ile size kullanım kolaylığı sunar. İnce ve hafif olan bu yeni dizüstü bilgisayarlar etkileyici performans, termal konfor, şık stil ve daha rahat mobil kullanılabilirlik arayan kullanıcılar için idealdir.

Hem İnce, Hem Hafif, Hem de Dokunmatik

Günümüzün trendi kullanıcıların her an ve her yerde hem eğlence hem de içerik oluşturma amaçlı kullanımlarına izin veren daha ince ve daha hafif dizüstü bilgisayarlara yöneliktir. V5 Serisi dizüstü bilgisayarların tümü aynı sınıftaki diğer tasarımlardan % 30 daha incedir ve bu nedenle mobil kullanımları son derece kolaydır. 14 inç modeli dahi bir optik sürücü içerir ve yine de 21 mm'den ince ve yaklaşık 2 kg ağırlığındadır.

Dokunurken Performanstan Ödün Vermeyin

Güçlü Intel® Core™ ailesi işlemciler ve ünlü NVIDIA® GeForce® GT Serisi grafikler etkileyici günlük çoklu görevler ve içerik oluşturma için mükemmel performans sağlarken, HD uyumlu 10 noktalı dokunmatik ekran multimedya kullanımı ve dokunma deneyimini optimize eder.

Akıllı bir güç yönetimi ve bileşen düzeni performanstan ödün vermeden akustik ve termal konforunu optimize eder. Bu dizüstü bilgisayarlar ister çalışıyor, ister favori eğlencenizin tadını çıkarıyor olun sessiz ve konforlu bir şekilde kucağınızda kullanılabilir. ENERGYSTAR® belgeli V5 Serisi çevre dostu olmanıza yardımcı olmak için güç tasarrufunda bulunur.

Kolayca mobil olarak kullanılabilen V5Serisi en çok ziyaret edilen erişim noktalarını otomatik olarak tarayan ve kaydeden Acer Instant Connect özelliğine sahiptir ve kullanıcılar internete geleneksel yöntemlerden dört kat daha hızlı olarak yalnızca 2,5 saniyede bağlanırlar.

Kullanıcılar kolayca online bağlantı ve bir kabloyla harici görüntüleme sağlamak için LAN/VGA kombo bağlantısı ile çok yönlü mobiliteden yararlanabilir. Diğer dijital cihazlar arasında dosya paylaşımı USB 3.0 bağlantı noktaları aracılığıyla hızlı ve kolaydır.

Şık, akıcı tasarımının yüzeyi bu dizüstü bilgisayara dokunmanın rahatlığını gösteren bir pürüzsüzlüğe sahiptir. Tam boy yumuşak klavye ve geniş touch pad’i uygun konumda yerleştirilmiştir ve kolay navigasyon ve arttırılmış verimlilik için ergonomiktir.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top