TomTom Turkey Android Nagivasyon
TomTom Turkey Android

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''TomTom Turkey Android'' adlı uygulamayı paylaşacağım.Bir diğer başarılı ''Android Navigasyon'' programı olan ''TomTom Turkey'' ile artık navigasyon cihazına para harcamanıza gerek yok! Eğer cebinizde android cep telefonunuz yada tabletiniz var ise bu programı kururak navigasyon cihazınız varmış gibi programın tadını çıkarabilirsiniz.Son dakika planlarınız mı çıktı? ''TomTom Turkey Android Navigasyon''  ile bilmediğiniz yeni mekanlara gitmek bundan daha kolay olamazdı herhalde.Android cep telefonunuz sürekli yanınızda olduğu için bu program sayesinde hem telefonunuz hem de navigasyınunuz elinizin altında!. Uygulamanın en önemli artısı,sinyalsiz çalışmasıdır.Program sinyalsiz çalıştığı için sinyal kaybı sorun değildir.Lafı uzatmadan programa geçmek istiyorum.

TomTom Turkey Android Görseller:
TomTom Turkey Android

TomTom Turkey Android

TomTom Turkey Android

TomTom Turkey Android

TomTom Turkey Android

TomTom Turkey Android Kurulum:

  1. Allta verdiğim ''TOMTOM Navigasyon v2 Türkçe.apk'' yazan dosyayı indirin,inen rar dosyasının içinden çıkan dosyayı telefonunuza atıp kurun.
  2. Apk'yi kurduktan sonra altta verdiğim ''TOMTOM Navigasyon Türkiye Harita'' yazan linke tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp,direk SD Kartınıza atın.

Programı Google Play Store'dan İndirmek İçin Tıklayın!:

TOMTOM Navigasyon v2 Türkçe Apk İndirmek İçin Tıklayın!:


TOMTOM Navigasyon Türkiye Harita İndirmek İçin Tıklayın!:

Not: Bu muthiş navigasyonu indirmek için üstteki ''Şimdi İndir'' yazan resme tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top