Fenerbahçeye özel yandex arama motoru
Fenerbahçe'ye özel yandex arama motoru!
Yandex.Browser'ın Fenerbahçe temalı fbyandex isimli özel sürümü yayınlandı! Artık bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz.
    
Yandex ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında geçtiğimiz Kasım ayında imzalanan özel işbirliği anlaşmasıyla birlikte, internette aradıkları tüm soruların cevaplarını, kendilerine özel hazırlanan www.fbyandex.com.tr web sitesi üzerinden bulmaya başlayan Fenerbahçe taraftarları, şimdi de Türkiye’de bir ilk olarak Yandex.Browser’ın Fenerbahçe temalı özel bir sürümüne sahip oldu.

Fenerbahçe taraftarları dünden itibaren Turbo modu, Anti-virüs teknolojisi, yüksek işlevselliği, Facebook entegrasyonu ve sade arayüzü ile öne çıkan Yandex.Browser’ın arayüzü kendileri için özel hazırlanmış bir sürümüne sahip olabilecekler.

Türkiye’de bir ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü ve taraftarları için hazırlanmış olan tarayıcının Windows sürümünü download.yandex.ru/browser/fenerbahce/tr/Yandex.exe ve Mac OS sürümü ise download.yandex.ru/browser/fenerbahce/tr/Yandex.dmg adresinden indirebilirsiniz.
Ayrıca Fenerbahçe'ye özel bu arama motorunu www.fenerbahce.org'dan da indirmeniz mümkün.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top