Türk Antivirüs v13 Full İndir

Türk Antivirüs Programı

Son günlerde Türk basınında adından sıkça söz edilen bir yazılım olan Türk Antivirüs, Türk bir yazılım ekibinin çalışmalarıyla 6 yıllık bir zaman zarfında geliştirilen ilk antivirüs programı olarak dikkat çekmektedir. Türkiye'de hiçbir bilgisayar korunmasız kalmayacak parolasıyla 6 Mayıs 2012 tarihinde yayın hayatına beta sürümüyle başlayan ve hala beta sürümü olarak dağıtımda olan Türk Antivirüs şimdiden bir çok bilgisayar kullanıcısına ulaştı.

Türk Antivirüs üstün koruma sistemi ile bilgisayarınızda çalışabilecek olan herhangi bir yazılımı üstün koruma sistemi sayesinde tespit eder ve silerek bilgisayarınızı güven içerisinde kullanmanızı sağlar. Aynı zamanda anlık koruma sistemi sayesinde bilgisayarınızda olan biteni kayıt altında tutarak, sizleri bilgisayarınızda gerçekleşen olaylarla ilgili bilgilendirir.

Günden güne kendini geliştiren ve otomatik güncelleme sistemi sayesinde kendini çevrimiçi olarak güncelleyen Türk Antivirüs ile bilgisayarınızı ücretsiz bir şekilde koruyabilirsiniz. Hala geliştirme aşamasında olan Türk Antivirüs programını sitemizden indirerek sizlerde deneyebilirsiniz.

İndir: Türk Antivürüs V13


2 yorum:

  1. lutfen iyice bunu okudum güzel ve bilgilendirici blog. Bu harika

    YanıtlaSil
  2. Eğer güzel ben bu paylaşım için tüm çabaları sayesinde takdir cep telefonları ile ilgili tüm bilgileri güncelledik
    telekupon

    YanıtlaSil

 
Top