Nokia Lumia 928 özellikleri Netleşiyor




Windows Phone işletim sistemiyle tekrar mobil dünyaya büyük adımla giriş yapan Nokia, akıllı modeli olan Lumia 920 ile liderliğe oturmayı başarmıştı.


Verizon için yeni bir amiral gemisi ortaya süren Nokia, geçtiğimiz haftalarda Lumia ailesinin yeni üyesinin 928 kod adına mensup olacağını belirtmişti. Nokia, kullanıcıları için ayrıntılara dikkat eden ve kendini geliştiren modeline beyaz renk seçeneğini ekledi.


“Evleaks”, Twitter üzerinden paylaştığı render görsellerini takipçileriyle paylaştı. Lumia 920’yi oldukça andıran tasarımın 10.2 mm inceliğe sahip olduğu öne sürüldü.


4.5 inç ekranın yeterli görüldüğü tasarımda OLED ekran aktif olacak. 1.5 GHz hızında çalışan, çift çekirdek işlemcili Lumia 928, 1 GB Ram ile destekleniyor. 32 GB dahili bellek bulunan yeni akıllı modelde Lumia 920’de kullanılan LED flaş yerine Xenon ve LED’in bir arada kullanılacak olması eksik görülen kamera performansını tamamlayacak gibi görünüyor.


Alüminyum kasa yerine daha hafif olan polikarbon kullanıldığı bilinen Lumia 928’in, Verizon ve Nokia tarafından bu ay içinde resmen tanıtılması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top