Bazıları telefonlara servet dökerken dünyanın bir kısmı, bu süper ucuz ceb telefon gelmesini iple çekiyor...
Dünyanın merakla beklediği telefon (En ucuz Android) Bazıları telefonlara servet dökerken dünyanın bir kısmı, bu süper ucuz cebin gelmesini iple çekiyor...


en ucuz android telefon
Bugün çoğumuz telefonsuz yaşayamasak da, dünyanın bazı bölgelerindeki aileler, bütçelerinde ancak ucuz ve basit telefonlar için yer ayırabiliyorlar. Üstelik ailenin her üyesi bir telefona sahip olmuyor, tüm ailenin sadece bir telefonu bulunuyor.

Bugün 25 dolarlık Firefox OS'lu cepler üretmek mümkün olsa da çip üreticisi ARM, "önümüzdeki birkaç ayda" 20 dolarlık bir Android'li cebin ortaya çıkacağını söylüyor.

20 dolarlık Android'li telefon, elbette Galaxy S5 gibi en üst seviye cihazlarla rekabete girmeyecek. Tek çekirdekli Cortex-A5 işlemciyi kullanacak olan cihaz, 3G değil sadece EDGE'i (2.5) destekleyecek. Cortex-A5'in 2007'de çıkan ilk iPhone'un ARM11 işlemcisinden hızlı olduğunu söylemekte fayda var. 49 dolarlık BLU dash ise çift çekirdekli işlemciye sahip olacak.

Telefonun yüksek performans sunmak gibi bir derdi olmayacak; tüm amacı kullanıcısına arama yapabilen, sosyal ağlara bağlanabilen ve mesaj gönderebilen bir cep telefonu sunmak olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top