Dünyadaki tüm webmaster’lar tarafından kullanılan ‘ Admin Spot Backlink Booster’ programı sayesinde çok kısa bir sürede istediğiniz kadar sitenize whois backlinkalabilirsiniz.


Google’ da sandboxa düşmek gibi bir riski bulunmayan bu programa sadece internet sitenizin adresini girmeniz yeterlidir, program ücretsiz ve otomatik olarak 115bin tane whois backlinki sitenize göndermektedir.


Program whois eklediği için herhangi bir zararı bulunmamaktadır


Tabii ki bizim tercihimiz olarak hepsini bir anda kullanmamanız ve bu sayıyı günlere bölerek backlink kasmanızdır.


Aldığınız backlinkler sayesinde sitenizde;


# Google’da sıra ve sayfa yükselişi sağlar,


# Google’da index sayınız artar,


# Alexa Global ve TR Rank olarak sıralamanızı ciddi şekilde düşürür,


# Backlink aldığınız siteler devamlı olarak indexlendiği için websitenizin de indexlenme hızı artar,


# Ayrıca bu sitelerde URL reklamınız yayınlanır .






Programın yüklenmesi için Net.Framework 4'ün kurulu olması gerekmektedir.


Program Özellikleri :





Dosya Boyutu : 3.78 MB


Yapımcı : AdminSpot.net






Rar şifresi : teknolojimakine.blogspot.com (www. olmadan giriniz.)






PROGRAMI İNDİRME LİNKLERİ





Winatom'dan indir





Dosyalama.org'dan indir






Dosya.tc'den indir






Speedy Share'den indir







Backlink Nedir ?

Backlink Türkçe anlami geri link demektir.

Backlink (A) sitesinin (B) sitesine yani sizin sitenize verdigi linke denir. Backlink sayesinde arama motoru botları sitenizi daha sık ziyaret ederler.


Backlink almadan önce hedef kelime ile ilgili sayfanızın içeriğini gelistirmeli, sayfanızın içeriğine uygun özgün makaleler yayınlamalısınız. Özgün, etkili ve güzel makale yayınladıktan sonra Backlink alırsanız bu backlinklerin normal backlinklerden %100 daha fazla yararını göreceksiniz..


Backlink, bir sitenin anasayfasında veya herhangi bir sayfasında banner'inin veya text linkinin bulunması durumunda text linkin veya bannerin bulundugu sitenin pagerank değerine göre sizin sitenizinde Pagerank degerinin yükselmesini sağlar.


Bir web sitesinin hangi sitelerden link aldığını görmek için Google arama motorunda "link:www.hitsihirbazi.com" şeklinde aratığınızda dizinde çikan siteler arattığınız siteye link vermiş demektir.

Bu hizmeti Backlink Sorgulama sayfamiz'dan da bulabilirsiniz.


Arama motorlarının backlinke önem vermesinin mantığı sudur; A-B-C-F-G-K siteleri (H) sitesine link veriyorsa demek ki bu site kaliteli iyi bir sitedir.


-Pagerank'inin yükselmesinde en etkili araç kaliteli backlink çalismasıdir. 

-Tabiki pagerank değeri yüksek sitelerden link almak daha faydalıdır. 

-Örneğin Pr 0 olan sitelerden 100 linkiniz olacağina Pr 4 olan siteden 1 link almak daha iyidir. Yanlız bu tabiki  pagerank çalışması için geçerlidir.

-Ama siralamada yükselmek için link aldiğiniz sitenin pagerank degeri önemli değildir; kendi kelimesinde siralama konumu çok önemlidir.


Her Kişinin Anlayacağı Şekilde Backlink Nedir ?


Backlink için En kolay tanıtım bir siteye başka site tarafından link verilmesi yani (referans olarak) gösterilmesinebacklink denir. İlk etapta basit bir tanım yapsamda, İnanın Backlink esasında çok ama çok daha kapsamlı bir konudur. Ama kolay ve her kişinin rahatca anlayacğı bir şekilde anlatmaya çalışacağım.


Backlink sistemini iş hayatınız da çevrenizin ne kadar geniş yada nitelikli tanıdıklarınızın olmasına benzetebilirsiniz. İş hayatınızda Backlink sistemine bir örnek vermek gerekirse, çok saygın iş çözüm ortaklarınız olduğunu var sayalım size referans olarak sizi diğer kişilerle tanıştırıp sizi tavsiye ediyor gibi düşünebilirsiniz. Bir örnek daha vermek gerekirse bir mahallede iş yeri açtınız ve o mahallenin en sayılan sevilen kişisi sizi tüm mahalle esnafı ile tanıştırarak referans oluyor, buda tüm mahallenin size güvenmesini sağlıyor. İnternet ortamında da size ne kadar güvenilir kaliteli site link verirse Google'da ki mahallenizde yeriniz o kadar iyi olur.(Hitsihirbazi.com'dan alınmıştır.)




Ücretsiz Backlink Veren Siteler:



Yorum atarak backlink kazanmak



  • Yorum yaparken “website” kısmına sitenizin adresini yazıyorsunuz.

  • Sitelere üye olup imza kısmına, profil kısmına sitenizin linkini yerleştirebilirsiniz.

Bunlar oldukça basit adımlardır. Aklımıza gelmişken hatırlatalım; günde birkaç taneden fazla backlink almayınız. Google sitenize ceza verip indekslemeyebilir.

İnternette bulduğumuz backlink alabileceğimiz siteleri buraya ekliyoruz. Aşağıdaki sitelere yorum yaparak ücretsiz olarak backlink kazanabiliriz.

PR6 Siteler






PR5 Siteler



Biraz da Türk sitelerinden örnekler verelim.














0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top