NBA: King of the Court 2
Grafikleriyle olduğu kadar oyun zekası ile de kullanıcıyı kendisine çekmeyi başaran harikulade bir oyun.

Oyunu diğer basketbol oyunlarından ayıran özelliklere bir bakalım.Öncelikle oyun diğer oyunlardan daha gerçekçi ve kullanıcıyı sıkmıyor.Oyunda basketbol topunu kavrayacak 1 çift el var ve player yok.Bu  özellik beni etkiledi çünkü zaten player karekterini düzgün yapamıyolar sadece ellerin olması güzel olmuş.

Oyunu multiplayer özelliği sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilme imkanına sahipsiniz.Onun dışında ben arkadaşlarımı her türlü yeniyorum bana başkası lazım diyenler için firma dünya çapında oyunu oynayan kullanıcılarla yarışabilme imkanını da sizlere sağlıyor.Bu arada oyunun firması OGMENTO.

Oyunu istediğiniz sahada, istediğiniz toplarla ve istediğiniz arkaplan eşliğinde oynayabiliyorsunuz.Oyun arkaplan konusunda oldukça çeşitli.Oyunu İspanya'da boğa heykelinin ve şehir görüntüsü eşliğinde,Özgürlük anıtı önünde,Tren raylarının önünde v.s.. oynayabiliyorsunuz.

Oyunda basket atmanızı engelleyecek blok yapması amacıyla yaratılmış karakterler de mevcut.Basketbol topunun ayarını iyi yapın ki blok yemeyin.Onun dışında takım oyunu sergileyebilmeniz içinde karakterler yaratılmış paslaşıyor ve baskete gidiyorsunuz.

Oyunda basketbol topu sadece potaya atmak için kullanılmıyor.Çevrede bulunan (tren,heykel,özgürlük anıtı,binalar,,) gibi şeylere basketbol topunu deydirebilirseniz puanlar topluyorsunuz.İyi eğlenceler Android Tutkunları.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top