Sony firmasının deneyimli elleriyle oyun dünyasına sunduğu oyun konsolu “PlayStation 4” sahnede! İşte tüm detaylarıyla PS4!

Oyun severler tarafından merakla beklenen Sony PlayStation 4, uzun bir gizemli bekleyişten sonra sahnedeki yerini aldı. Sony, beklenen tanıtımı 3.kez ertelemesinin ardından başarılı oyun konsolu PS4’ü tüm oyun severlerle buluşturdu. 8 çekirdekli işlemcisi ile gözleri üstüne çekmeyi başardı.

Bir önceki nesil olan PS3’e göre internet bağlantısı zorunluluğu olmadan oyun oynamalara imkan sağlayan PS4, ikinci el oyunları da çalıştırabiliyor olacak. Alışılmışın dışından bir durum olan oyun takası sayesinde, sizdeki oyunu bir başka oyun severle değiştirerek oynamaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor.

Daha önce sizlerle de videosunu paylaştığımız Sony PS4, tasarım konusunda hem daha önceki nesillere hem de rakiplerine göre farklı bir strateji uygulamış. PS4, Amerika için 399 $, Avrupa için 349 £, İngiltere için 399 € ve Avustralya pazarı içinse 549 AUD’lik etiket fiyatlarıyla görülecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top