Chameleon Launcher v2.0.0 APK

Android O / S Gerekli : 3.2 Tablet

Chameleon widget ve uygulamalar kendi düzeni ile birden fazla ana ekran , her oluşturmanızı sağlar devrimci bir tablet özel başlatıcısı . Bukalemun sistemi istediğiniz zaman , istediğiniz en alakalı bilgileri veren yenilikçi bir bağlamda tabanlı ana ekran sistemi içerir .

Widgets Yeni Nesil .
Android widget tüm oluşturulmaz eşit - ve bu sorun - bu yüzden çıtayı yükseltmeye karar verdi . Sonuç birlikte güzel görünüm ve bir ekran üzerinde çizim olarak düzeni olarak kolay aletler olduğunu. Diğer aletler bazılarına bir göz atın ya da özel API ile kendi inşa .
Takvim
Saat
Facebook
Google
Instagram
Media Player ( ) yakında
RSS News Reader
Anahtarları
Twitter
YouTube
ile değiştirme Ana Ekranlar
Bilgileriniz ihtiyaçlarınızı gün boyunca değiştirebilir , bu yüzden olabilir Chameleon yenilikçi bir bağlamda sistemi içerir . Eğer Ana Ekran her durum için en uygun hangi belirlemek için izin , GPS konumları , WiFi ağları ve zaman aralıkları dayalı bağlamda kurallar oluşturabilirsiniz .

Uygulaması Tepsi Launcher
Chameleon değil sadece istediğiniz widget ile Ev Ekranlar özelleştirmek sağlar. Ayrıca kendi mini Uygulaması Tepsi özelleştirmenizi sağlar . Uygulamalar büyük bir ızgara ile yüzmek zorunda kalmadan , size kadar ön istediğiniz uygulamaları verilmesi .

Süper
hızla Ev Ekranlar , Widgets , App tepsiler ve Duvar Kağıtları tüm kurmak birkaç hareketleri ile

Bu sürümde neler Var: ( Güncelleme : Mar 20, 2013 ) ! . Telefonlar için
Destek
Klasörler Bağlantılı Klasörler
App Launcher Widgets
Bağlamsal Panolar yeniden
Performans İyileştirmeler
Güncellemeleri birçok Chameleon aletlere

. . . Yükle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top