Windows Phone resmi Twitter istemcisi yanı sıra, pazarı Twitter müşterilerine oldukça tutarlı grup var. Bazıları, ödenmiş sadece bazıları ücretsiz sürümleri var ama çoğu reklam bileşeninin korkunç faydalanmak. Ya da daha kötüsü, hatta birkaç tanıtımları için reklam destekli sürümünü çalıştırdığınızda bilemezsiniz. Ben bu uygulamalar geliştiriciler ne düşündüğünü bilmiyorum, ancak ürünü satın içine müşteri zorlamak veya rahatsız edemez. Peregrine farklı olduğu burada. Bir kick-ass Twitter istemcisi olmanın yanı sıra, bu sadece onlara görüntülenecek için yeterli oda var kullanıcı reklamları gösterir. Bu bir köpek eğitim reklamı ile Timeline ekran yarısını işgal etmez, ancak birinin profiline bakarken onu görüntüleyebilirsiniz. Ben diğer uygulamalar ile olur gibi yanlışlıkla bir reklam isabet asla garanti edemez.




Peregrine birincil görünümü üç panel oluşur: Timeline, Mansiyonlar ve Mesajlar. Bu panellerin her biri işlevselliği yenilemek için açılan ve hepsi üstüne, yeni tweets sayısı, söz ve hesabınız için iletileri gösteren bir durum göstergesi etiket vardır. Eğer ekran de görebileceğiniz gibi bu paneller herhangi görüntülenen hiçbir reklam yoktur.




onlar için yer bulunuyorsa, sadece burada Peregrine geliştiricisi akıllıca, reklamları gösterir nerede 'Profil panelinde gibi, ya da bir tweet panelinde, yolunuzu değil yeniden.

Peregrine sadece bir Twitter hesabı destekler, ancak bu çoğu kullanıcı için yeterli olacaktır. Uygulaması ücretsiz olması ve olmayan müdahaleci bir şekilde reklamları Peregrine tercih edilen Twitter istemcisi yapmak görüntülenir.




Peregrine Windows Phone geliştiriciler yeni kontrol sağlayan bir arka plan aracı dediğimiz vardır tweets, söz ya da uygulaması başlattı bile mesajları. Uygulama ayarlarında bu davranışını tanımlayabilirsiniz, siz de veya arka plan aracı kapalı açmak gibi aracı çalıştığı zaman hangi öğelerin güncel almalısınız seçin. Ayrıca hangi öğeleri için tost bildirim almak isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz.

Peregrine daha sonra okumak için bir Instapaper hesap URL'leri ekleme yeteneği vardır. Ben de burada bir Pocket hesabınız için seçenekler var isterdi, ama bu app tek dezavantajı olduğunu tahmin.




Eğilimler da Peregrine tarafından desteklenen ve geçerli, günlük, haftalık ya da yerel eğilimleri görmek istiyorsanız seçebilirsiniz. Eğer tweets için geçerli konumunuzu ekleyebilirsiniz ve ayrıca telefonunuzun galeriden fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Peregrine Windows Phone için en iyi Twitter müşterilerinden biri ve kesinlikle en iyi ücretsiz biri olduğunu düşünüyorum. Bir denemek değer.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top